Miért nem vagyok igazi nő, ha 32 évesen még egyáltalán nem akarok gyereket?
Jó, de hát nem lehetsz az ő igényeik kiszolgálója. Gyerekkel akarnak játszani? Menjenek egy olyan szakmába, ahol ezt lehet, vagy fogadjanak örökbe!
Nem azért vagy, hogy mások igényei szerint élj!
Szerintem ez kegyetlenség tőlük!
#9: szerintem azért is nehéz ez és bizonytalanodsz el te is, mert biztosan nem tudjuk mi a jó élet, ami nekünk való. ha teljesen magabiztosak lennék, akkor nem tudnák elrontani a kedvünket ezek a kérdések, hanem csak mosolyognánk. nem tudjuk nem fogjuk e megbánni az egészet később. és ezek a kérdések tulajdonképpen azt duruzsolják, hogy deeee meg fogod bánni :D és ilyet nem szép a másiknak duruzsolni(főleg mert neki sincs halvány lövése sem arról mi a jó nekem). csak ők mégis meg vannak győződve, hogy a dolgokat úgy kell csinálni, ahogy ők. és ezért vállalják ezt is. mert hogy megmentésre szorulunk :) olyan mint amikor egy öngyilkost elkapnak akarata ellenére. szerintem valahogy így látják a szitut. hogy vesztünkbe rohanunk és ők még itt megkísérelnek megállítani.
mellesleg én is azóta vagyok biztosabb abban, hogy nem bánom, ha nem lesz gyerekem, amióta látom, hogy ismerőseimnél milyen ez. van, hogy napokat töltök náluk és játszom a gyerekekkel és aranyosak meg minden, és jó ez, de valahogy nem nekem. olyan mint egy ruha ami tetszik, de tudom, hogy nem az én világom. és ezt sajnálom is kicsit, hogy nem az én világom, de ettől még nem lesz az. és akkor jönnek a pillantások, akik hibáztatnak és sajnálnak, hogy miért nem az... ááááááá... :D
Amint az elején írtam, bármi másba is bele lehet kötni, amitől érezheted azt, hogy kilógsz a sorból, és ettől ha megijedsz, hogy baj van Veled, az önbizalmi probléma. Ezt kineziológussal tudod gyógyíttatni.
Ha szüleidről van szó vagy más hozzád közel álló személyről, akkor nyugodtan mondhatod a legbelső érzéseidet is. Én pl. van, hogy azt mondom, hogy eszemben sincs gyökeret verni ebben az élhetetlen világban. Vagy hogy senkinek nem akarom azt okozni, hogy ezen a bolygón kelljen élnie.
Attól függ, milyen hangvételű a beszélgetés, a szituáció.
Jaj, hála az égnek, végre egy olyan kérdést találtam a gyik-en, ahol minden válasszal egyetértek. Azt hittem, sosem jön el ez a pillanat. :)
Amúgy elmondtak előttem mindent, ehhez nincs mit hozzáfűznöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!