Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ha meg akarok róla győződni...

Ha meg akarok róla győződni hogy ez most igazi fájás vagy jósló, akkor vagy be kell ülni a kádba vagy zuhanyozni kell. Kérdésem ha beleülök meddig kell érjen a viz?

Figyelt kérdés
2010. szept. 2. 11:30
 1/4 anonim ***** válasza:

Minek kellene bele ülnöd?

Az igazi fájások rendszeresen jönnek. Ha nem is pontosan 10 percenként, de rendszeresen, elöször kb félóránként és nem erösek aztán sürüsödik akkor egyre joban fáj. Lehet csak 10-5 percesekt veszed észre.

De ha elmúlik és órákig nem fáj, akkor azok csak jóslóak voltak.

2010. szept. 2. 11:32
 2/4 anonim ***** válasza:

én úgy csináltam, h elmentem lezuhanyozni és borotválkozni, aztán felöltöztem és mintha nem is lett volna úgy múltak el a keményedések.......én nem szívesen ültem a kádba amúgy, szerintem is elég ha csak összekészülődsz és figyeled magad, ha egyre gyakrabban és rendszeresen jelentkeznek, akkor nem jósló.....de ha meg úgy érzed, h itt az idő jobb egy potyaút a kórházba, mint az autópályán szülni.....mert vannak ilyenek is!

Nekem a jóslók este kezdődtek és pár óráig tartottak, az igaziak meg délután kettő körül és inkább úgy éreztem h most itt az idő, másnap csak fél 8-kor született a fiam!

2010. szept. 2. 11:39
 3/4 anonim ***** válasza:

ez hülyeség, a jósló is lehet rendszeres...

elég ha zuhanyoztatod a hasadat úgy 10 percig, ne túl meleg vízzel. Ha elmúlik az összehúzódás, akkor még van időd.

2010. szept. 2. 11:43
 4/4 anonim ***** válasza:

34héttől naponta mehettem volna a szülőszobára jóslókkal, amik olyan erősek és rendszeresek voltak, ahogy azt a könyvekben írják...

Mikor szültem a fájások nem látszottak a gépen, mikor fájtam olyan volt, mint a simisimi, a jóslóknál a szemem. Zuhany a pocaknak, ha múlik enyhül vaklárma, ha erősödik akkor kórház. Vízben vajúdtam, nekem felerősítette a fájásokat a meleg víz.

2010. szept. 2. 22:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!