Lehetek terhes ha több pasival lefeküdtem egy bulin?
Tegnap elmentem egy buliba több barátnőmmel és ott összejöttem egyszerre két pasival (mindketten 16 évesek) és nagyon jól elvoltunk. aztán az egyik mondta hogy a közelbe lakik és menjünk föl hozzá aztán jövünk vissza és lefeküdtünk de nem használt gumit és miután megvolt a másik pasival is szinte ugyenez volt csak a helyszín más. Nem tudom hogy van rá esély hogy teherbe essek ?
12 éves lány vagyok
Kedves válaszolók !
Aki azt írta hogy ez tuti kamu kérdés mert egy szülő amúgy se engedi el a 12 éves "takony lányát" ...
Azért az nem ismeri a mai világot ...
Vannak tini szórakozó helyek ahol a 13éveseket berugottan megbasszák , nah ? Akkor az hogy történhetett ? Hát mert a szülő elengedi ...
Nem biztos hogy a szülővel van baj ha elengedi , vagyis valamennyire velük is .. De nekik csak az a hibájuk h naivak és bíznak a lányukban ....
De amúgy ez a kérdés télleg elég hülye és furcsa nem kizárt hogy kamu.
De ha jobban belegondolunk ...ÁáÁ ekkora hülyeséget ember nem tud kitalálni csak úgy !!
Szerintem azért ilyen "hülye" ez a kérdés , mert valóban megtörtént és a kiscsaj nagyon kétségbe esetten kapálózik a válaszok után , remélve : " Nem , nem lehetsz terhes" választ.
De Kedves Kérdező !
Ezt a választ nem remélheted , mert IGENIS lehetsz terhes sajnos.
Már írtam ide ..szóval nem ragozom tovább , meg már a többiek leírták a teendőket (tesztcsinálás stb.)
Csak ennyit akartam !
15/L
Gondoltam nem írok, de ha már így beleolvastam a válaszokba, akkor miért is ne!
Olcsón adod magad ha hipp-hopp rögtön kettő sráccal 'kavarsz' és erre elpazaroltad a szüzességedet is. Ne hari, de meg is érdemled ha "sebességbe maradsz" vmelyik hapektól. És végülis ha nem kamázol, akkor elbeszélgetnék a kedves szüleiddel is, hogy adják már elő nekem h mit keres egy kislány egy buliba, fent vmi másik fazon lakásán? stb...hol a szemük? milyen szülők?
Viszont ha az én lányom lennél drágám, akkor úgy elagyabugyálnálak h többet nem viszketne ott lent "az a bizonyos" a f@rokra, meg a torkodon sem menne le többet alkohol azt sejtheted!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!