Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetek terhes ha több pasival...

Lehetek terhes ha több pasival lefeküdtem egy bulin?

Figyelt kérdés

Tegnap elmentem egy buliba több barátnőmmel és ott összejöttem egyszerre két pasival (mindketten 16 évesek) és nagyon jól elvoltunk. aztán az egyik mondta hogy a közelbe lakik és menjünk föl hozzá aztán jövünk vissza és lefeküdtünk de nem használt gumit és miután megvolt a másik pasival is szinte ugyenez volt csak a helyszín más. Nem tudom hogy van rá esély hogy teherbe essek ?

12 éves lány vagyok

2009. aug. 8. 20:41
1 2 3 4 5 6
 21/56 anonim ***** válasza:
90%

Kedves Kérdező !

Ha ez kamu kérdés , süllyedj a föld alá h ilyen szerencsétlen buta kérdést teszel fel !!!!

Ha viszont még sem ! Akkor ... Igen sok -sok esély van rá hogy teherbe esel ha már menstruálsz !

Amúgy megszakitásossal csináltátok vagy belédélveztek ? -.-'

Mert ha beléd élveztek ...Akkor van a világon a legnagyobb gáz ! Akkor télleg rengetek esélye van h megfogann egy baba !

Ebből látszik hogy télleg nagyon gyrrek vagy még !!! Ha még azt sem tudod hogy mikor-hogy lehet teherbe esni, és hogy védekezni KELL !

Mert én általába a 13 éveseket nem itélem el a sex miatt... Ha tudják hogy védekezni kell és védekeznek is !!! Mert akkor már télleg érett a gondolkodásuk és ha jól esik nekik ..akor tegyék !

De így ??????? Úristen ez borzalmas ...

Mondom ha igaz a story nagy gázban vagy !!!

És ahelyett hogy egy bulin k*rváskodtál volna, egy kis bioszt tanulhattál volna !!!

15/L

2009. aug. 8. 23:22
 22/56 anonim válasza:
95%

Megjott mar a menstruaciod?

Mert ha igen,es a kovetkezo kesni fog akkor csinalj egy terhessegi tesztet.

Amugymeg szuz voltal?

Irj fejlemenyeket.

2009. aug. 8. 23:47
 23/56 anonim ***** válasza:
87%

Talán azért hisszük el néhányan, mert tényleg vannak ilyen "értelmes kislányok", akik 12 évesen már nemi életet élnek...aztán 14-18 évesen már szülnek...

Az meg, hogy talán ez kamu...az nem a válaszolók hibája, hanem annak a gyökérnek, aki ezzel szórakozik!

2009. aug. 8. 23:53
 24/56 A kérdező kommentje:

Sajnos nem kamu.Bárcsak az volna mert most szétizgulom az agyam hogy mi lesz és a szüleimnek nem merem elmondani.

Amugy igen szűz voltam csak lehet hogy sokat ittam vagy nem tudom mert nagyon berugtam.És igen megjött már a mensim.

2009. aug. 9. 00:03
 25/56 anonim ***** válasza:
88%
OMG! Akkor konkrétan egy hülye kis *urva vagy akit irtani kéne! Ha sokat iszol berúgsz... Ha nem mered felvállalni, hogy mekkora ribanc voltál, akkor menyj el nőgyógyászhoz, vagy körzeti orvoshoz vagy ilyesmi. Elvileg őket köti az orvosi titoktartás, de nem tudom ennek a menetét. Csak gratulálni tudok neked. Szia! 15f
2009. aug. 9. 00:50
 26/56 anonim ***** válasza:
79%

1. szerintem nemhogy terhes lehetsz, hanem terhes VAGY, ez 100 %, ezért (majd) teszt, (most) orvos

2. istentelen nagy k.rva vagy

3. a szüleid nagyon fognak örülni, de el kell mondani, hogy nagyszülők lesznek

4. istentelen nagy k.rva vagy, ja vagy mondtam már?

2009. aug. 9. 04:02
 27/56 anonim ***** válasza:
83%

Nem most kéne félni a szüleidtől. De amúgy ha elengedtek buliba, akkor lehet, hogy sz@rnak a fejedre majd, és még csápolnak is ,hogy nagyszülőkké tetted Őket. Itt sok száz csajszi imádkozik azért,hogy terhes legyen, Neked meg elég egy átmulatott éjszaka, ahol össze vissza kúratod Magad és máris sikerül...na, ezt nem fogom megérteni sose.

Ha meg kamukérdés, akkor meg örülj, hogy most a fontos, lényeges kérdések hátrébb kerültek a Tied miatt.

Szerintem kezdhetsz gyűjteni a babakelengyére, meg sütheted a kenyeret a fiúknak a börtönbe. :)

2009. aug. 9. 05:57
 28/56 anonim ***** válasza:
94%

Hát kisanyám bízz benne, hogy a rendőrség nem figyeli ezt az oldalt is - mint annyi minden mást -, mert az hagyján hogy Te simán teherbeeshettél, de hogy a két 16 éves "apuka jelöltet" sittre kéne vágni kiskorú megrontásáért az is biztos...

Ha igaz amit itt összehordasz, jobb ha magadtól szólsz a szüleidnek, de AZONNAL!!!

2009. aug. 9. 08:22
 29/56 anonim ***** válasza:
87%
jaja persze, szűz voltál, de egyből két pasival?! Ugyan már, kis hülye ... maradj otthon és nézd még a meséket! Milyen bulikról beszélsz?!
2009. aug. 9. 09:19
 30/56 anonim ***** válasza:
95%

Nekem is kamunak tűnik, de ha igaz.

Várd meg a következő mensid, valószínűleg nem fog megjönni.

Vagy mert terhes vagy, vagy mert ez volt az első (és a második) aktusod, ilyenkor késni szokott.

Bemész szépen egy patikába, vagy drogériába (dm, rossmann...), nagyáruházba (tesco, cora, auchan...), és veszel egy terhességi tesztet. Az ára kb 500-5000Ft-ig terjed, de az olcsó is ugyanolyan jó. A várt mensi napján, vagy utána reggeli első vizeletből megcsinálod, és reménykedsz.

Ha negatív, de továbbra sem jön meg, vársz egy hetet és megismétled. Ha akkor is negatív, szerencséd van.

Ha bármelyik esetben pozitív (két függőleges csík, vagy egy plusz jel), akkor el kell mondanod a szüleidnek, akár tetszik, akár nem.

A fiúkat nem biztos, hogy megbüntetik, de elég valószínű, ha ezt nem akarod, akkor ne mondd el senkinek a nevüket.

Ha mégis terhes lennél (ami azért nem olyan egyszerű, sokan évekig, évtizedekig próbálkoznak), akkor azt ajánlom, vetesd el (bár elitélem az abortuszt, szerintem valaki 13 évesen is lehet jó anya, de neked nem való gyerek, még egy hal sem ezek alapján), vagy add örökbe.

Mindenesetre ha van benned egy csepp önérzet, akkor nem engeded meg, hogy anyukád nevelje fel testvéredként a te felelőtlenségedből származó ártatlan életet. A mai világban egy jól kereső párnak sincs pénze gyerekre. Ugyanis az nem két fillér. Egy babával törődni is kell, felkelni hozzá, etetni, játszani vele. Napi 24 órás feladat. És ez egy fiatalnak nem könnyű. És ezt hidd el nekem, 18 éves fejjel 2 és fél éves kisfiam van.

Imádom őt, egy igazi csoda! Oda nem adnám semmiért és senkiért, de nem egyszerű. Úgyhogy jól gondold meg. Szívből remélem, hogy nem lettél terhes.

Akárhogy is, legközelebb védekezz!

2009. aug. 9. 09:27
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!