Lehetek terhes ha több pasival lefeküdtem egy bulin?
Tegnap elmentem egy buliba több barátnőmmel és ott összejöttem egyszerre két pasival (mindketten 16 évesek) és nagyon jól elvoltunk. aztán az egyik mondta hogy a közelbe lakik és menjünk föl hozzá aztán jövünk vissza és lefeküdtünk de nem használt gumit és miután megvolt a másik pasival is szinte ugyenez volt csak a helyszín más. Nem tudom hogy van rá esély hogy teherbe essek ?
12 éves lány vagyok
Az oldalnak azért 1 haszna van. (túl azon, hogy a topic nyitó valszeg jól szórakozik:)
megtanulhatjuk, hogy 1. igen férfitól teherbe lehet esni. 2. a női nem finomsága, gyengédsége, békére koncentráltsága etc. szóval amitől a klasszikus értelemben nő a nő...kezd a zéró felé közelíteni.
Manapság egy 12 éves lány szexel. Skandalum!
Igen, az.
De vajon amikor egy fiatal lány egy idősebbhez fordul segítségért és az elkezdi permanens k.vázni, r.bancozni...úgy beszél vele (ír neki), mint kocsis a lovával...az olyan kivételesen nagy tisztesség? nőies cselekedet? erkölcsös gesztus?
szép olvasni az erkölcsről ebben a hányni való nyelvezetben és feleslegesen ordenáré ítélkezésben.
annak volt igaza, aki kiröhögte a kérdezőt. és annak, aki ha már úgy döntött, hogy válaszol, úgy döntött, hogy megmarad embernek.
Mikor a kovetkezo mensid kesik akkor csinalj tesztet.
Mindenfelekeppen beszelja szuleiddel.
es utana ird le hogy mi tortent
Tutira veszem, hogy kamu kérdés!
Ha meg nem, akkor még semmi nincs veszve!
Irány a nőgyógyász, és felíratni a 72 órás tablettát!
Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!