Lehetek terhes ha több pasival lefeküdtem egy bulin?
Tegnap elmentem egy buliba több barátnőmmel és ott összejöttem egyszerre két pasival (mindketten 16 évesek) és nagyon jól elvoltunk. aztán az egyik mondta hogy a közelbe lakik és menjünk föl hozzá aztán jövünk vissza és lefeküdtünk de nem használt gumit és miután megvolt a másik pasival is szinte ugyenez volt csak a helyszín más. Nem tudom hogy van rá esély hogy teherbe essek ?
12 éves lány vagyok
Igen van rá esély.
12 évesen nem a fa*- kon kéne járni az eszednek. Felfoghatnád, hogy te is gyerek vagy még és nem attól fogsz érettebbnek tűnni, hogy össze vissza lefekszel mindenkivel. Jó fej sem leszel tőle, csak mindenki egy kis ku*** nak fog tartani.
Jobban bele gondolok 12 évesen össze vissza kefélsz, mi jön 14 évesen szülsz aztán fojtatod, dolgozni nem fogsz mert tapló maradsz és élsz a segélyekből. Ha ez az életcél akkor hajrá. Csak az a baj hogy a mi adónkból.
"én télleg nagyon félek ettől szóval komoly váaszokat várok"
elég sok komoly választ kaptál.még ha bunkó stilusban is, de értened kéne, hogy mire utalnak...
Szia!
Ha a menzid még nem jött meg,akkor szerencséd van,talán megúsztad,ha nem,akkor mind a két pasitól terhes lettél és képzeld,most ikreid lesznek!!!Legközelebb gondold meg hánnyal dugsz!!!
Szerintem is tuti kamu kérdés. Nem is kell ezen idegesítenie magát senkinek.
Te pedig kedves kérdező szerintem nem vagy normális, hogy ezzel szórakozol. Ennyire unatkozol? Találj már valami más szórakozást magadnak! Beteg vagy, ahány éves is vagy. Kezeltesd magad, mert ez csak rosszabb lesz!
Ajánlom neked vagy a tanulást vagy a munkát, az majd leköt annyira, hogy nem lesz ilyen pihent az agyad! Inkább tedd magad hasznossá, mert így eléggé szánalmas tagja vagy ennek a világnak. Nem érdekel, hogy durván írtam, megérdemled. Túl sok kis hülye jár ide szórakozni és kamu kérdésekkel borzolni a kedélyeket.
Szóval válaszolók, szerintem ne háborodjatok fel, mert szerintem csak szórakozik valami hülye gyerek!
Atya világ!!! ha ez tényleg igaz, akkor nagyon gáz!!! eleve már önmagában megdöbbentő az a tény, hogy egy szülő elengedi 12 évesen a gyerekét bulizni...engem 17 éves koromig nem engedtek el sehova! (most 18 vagyok)
Tudod az a legszomorúbb ebben az egészben, hogy azt se tudod, hogy mi fán terem, de már nemi életet élsz!
Tudod, mi egyáltalán a védekezés? Ha már menstruálsz, elég nagy a valószínűsége, hogy teherbe estél, de egyébként hallottam már olyat is, hogy nem volt sose menstruációja, és mégis teherbe esett...
Egyébként elmondanám drága, hogy 17 éves kor előtt azért sem ajánlott a nemi élet, mert 17 éves korra fejlődik ki, a méhnyak...ez azért fontos, mert ha nem fejlődik ki,akkor könnyebben elkapsz mindenféle nemibetegséget, mint pl a HPV azaz humánpapilóma vírus, ami 99%-ban a méhnyakrák okozója...
De semmi baj...b*sszál csak nyugodtan felelőtlenül, aztán majd hátha teherbe esel, vagy elkapsz vmi szép kis nemibetegséget stb...
a bunkó kérdező az egy dolog, nincs sajnos humora, úgy meg tré az egész, kevés egy jó kis provokációhoz...(már akinek ennyi kell, hogy jó legyen)
de az már-már szórakozni, hogy a többség komolyan vette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!