A Clostilbegyt gyógyszernek meddig tartanak a mellékhatásai? (fáradékonyság, hőhullám)
Huh,ez nem jó hír :(
És neked ez hanyadik Clostis hónap?(nekem ez az első!)
1 hónapig szedtem(aztán terhes lettem!),de sose volt semmi bajom tőle. De az egyik barátnőm pl annyira rosszul volt tőle,hogy saját bevallása szerint olyan volt,mintha be lenne drogozva,tehát hogy olyan furcsa tudatállapotban volt tőle. Mindenkinél más,úgy tűnik.
17 hetes,ikres kismami
Én is elég fázós vagyok,de amikor már éjjel is nyitva kell hagyni ebben a hidegben is az ablakot az már azért nem annyira jó :(
Gratulálok a kicsikhez,remélem velem is ez lesz :)
A barátnőd esete olyan ijesztő,habár velem is volt,hogy mintha kikapcsolt volna az agyam...
Köszönöm a gratulációt!:)
Igen,én is tartottam tőle,hogy vajon én milyen tüneteket fogok produkálni,de szerencsére nem volt semmi! Viszont szedtem Bromocriptint is,a magas prolaktin-szintre és arról is nagyon sok rosszat hallottam,volt,aki az első szem után fel sem tudott kelni,de nekem attól se volt bajom.
17 hetes,ikres kismami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!