Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Clostilbegyte szedése után...

Clostilbegyte szedése után abba kell hagyni hogy megnézzük van e eredménye vagy nem? Olvastam hogy clostilbegyt mentes hónapban estek teherbe de nekem 2 hónapos a kúrám amit 2 nap múlva kezdek el elsőnek csinálni?!

Figyelt kérdés

2012. okt. 15. 14:25
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem orvosa válogatja, hogy ki hogyan csinálja. Van aki minden hónapban ellenőriz és van aki csak a három hónap végén. Csak a harmadik kúra után kell szünet elvileg.
2012. okt. 15. 15:10
 2/5 anonim ***** válasza:
Én is szedtem egy kúrát, aztán a 13.napon megnézte a doki, lett-e peteérés, (lett!)aztán azt mondta, a nagyobb siker érdekében, fölírt még egy dobozzal.
2012. okt. 15. 20:25
 3/5 anonim ***** válasza:

Nekem 30 napos ciklus mellett a 17.napon nézte a tüszőket uh-val,majd 25.napon progeszteron-szintből,hogy volt-e peteérés. Volt és az első doboz után terhes is lettem,ikrekkel!:)

17 hetes,ikres kismami

2012. okt. 18. 15:45
 4/5 A kérdező kommentje:
Én holnap szedem 3 napja és nekem nem mondta az orvos az uh-ás dolgot csak azt hogy mérjem a hőmet Gartulálok a picikhez!!!! Remélem nekünk is sikerül!
2012. okt. 18. 21:46
 5/5 anonim ***** válasza:

Köszi a gratulációt!:)

Drukkolok,hogy Nektek is sikerüljön!:)

17 hetes,ikres kismami

2012. okt. 19. 17:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!