Mindenki az utolsó ciklus dátumát diktálta be a nőgyógyásznál? Akkor is, ha tudta hogy nem középidőben fogant a baba?
Én megbeszéltem az orvosommal, hogy bár az utolsó menstruáció első napját kell beírni, írjuk be azt a ténylegesnél másfél héttel előrébb, mert 100%-ban tudom, mikor fogant a baba, ugyanis a párom külföldön dolgozott és azon az egy napon találkoztunk egész hónapban :), mindez a menstruáció 4. napja volt...tehát durván 2 hét eltérés lenne a két számolás között. Itt már nem mindegy, hogy jan 13-ra vagy jan 1-re vagyok-e kiírva. (ez a két dátum).
Nem vicces ez, mert egy barátnőm is szinte biztos volt benne, hogy mikor fogant a baba (ciklus legvégén), de neki is az utolsó menstruáció első napja alapján volt számolva. Így, amikor már "két hete hordta túl a babát", megcsászározták, pedig be volt fordulva rendesen a baba meg minden, de nem vártak tovább, holott valószínűleg pár napon belül maga is megszületett volna. Ezek után én kiharcoltam az igazam :)
Hát igen, kedves utolsó, én is 100 %-ra tudtam ezért is diktáltam más időpontot... szerencsére. Még túlhordás miatt meg is indíthatták volna, holott még nem is kellett volna.
Kedves lepontozó! Nem igazán értem miért pontoztad le azt a válaszomat hogy amit csináltam nem követendő példa :D Kedves lepontozó, azért pontoztad tehát le a választ mert szerinted mégiscsak követendő lenne? :D
Valakiknek erős pontozási kényszere lehetett :)) Hát valakinek ez kell a boldogsághoz, na.
5-ös, 8-as vagyok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!