Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mindenki az utolsó ciklus...

Mindenki az utolsó ciklus dátumát diktálta be a nőgyógyásznál? Akkor is, ha tudta hogy nem középidőben fogant a baba?

Figyelt kérdés
2012. okt. 16. 11:39
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
43%
8-as, nem volt dokija, mert nem kezelték, spontán esett teherbe! Elment a legközelebbi nőgyógyászhoz, és hiába próbálta meggyőzni, hogy márpedig biztos, hogy nem az a dátum az igaz, a doki letojta, merthogy ő az orvos, és neki azzal a dátummal kell számolni! Erre ment el egy másik dokihoz, nála inkább alkalmazta, hogy közelebbi dátumot mond, minthogy megint tojjanak a fejére... És bevallom, igazat adok neki. Itt vidéken kevés az orvos, még kevesebb a normális...
2012. okt. 16. 12:34
 12/20 anonim ***** válasza:
39%
Nem teljesen mindegy, hogy mi a pontos kiírt dátum, úgy is akkor jön a baba, amikor kell. Fontos, hogy pontos adatokat adjunk meg a dokinak, mert túlhordásnál, vagy esetleg kora szülésnél nem mindegy. És akkor majd elő állsz, hogy bocsi, de én még rászámoltam öt napot, mert volt egy női megérzésem, hogy mikor volt tüszőrepedésem... Na ne már.
2012. okt. 16. 13:03
 13/20 anonim ***** válasza:
26%
Köszönöm a lepontozást, ezt is lepontozhatod, hogy jól érezd magad :)
2012. okt. 16. 13:45
 14/20 anonim ***** válasza:
69%

Én megbeszéltem az orvosommal, hogy bár az utolsó menstruáció első napját kell beírni, írjuk be azt a ténylegesnél másfél héttel előrébb, mert 100%-ban tudom, mikor fogant a baba, ugyanis a párom külföldön dolgozott és azon az egy napon találkoztunk egész hónapban :), mindez a menstruáció 4. napja volt...tehát durván 2 hét eltérés lenne a két számolás között. Itt már nem mindegy, hogy jan 13-ra vagy jan 1-re vagyok-e kiírva. (ez a két dátum).

Nem vicces ez, mert egy barátnőm is szinte biztos volt benne, hogy mikor fogant a baba (ciklus legvégén), de neki is az utolsó menstruáció első napja alapján volt számolva. Így, amikor már "két hete hordta túl a babát", megcsászározták, pedig be volt fordulva rendesen a baba meg minden, de nem vártak tovább, holott valószínűleg pár napon belül maga is megszületett volna. Ezek után én kiharcoltam az igazam :)

2012. okt. 16. 15:33
 15/20 anonim ***** válasza:
48%

Hát igen, kedves utolsó, én is 100 %-ra tudtam ezért is diktáltam más időpontot... szerencsére. Még túlhordás miatt meg is indíthatták volna, holott még nem is kellett volna.

Kedves lepontozó! Nem igazán értem miért pontoztad le azt a válaszomat hogy amit csináltam nem követendő példa :D Kedves lepontozó, azért pontoztad tehát le a választ mert szerinted mégiscsak követendő lenne? :D

2012. okt. 16. 17:19
 16/20 anonim ***** válasza:
51%

Valakiknek erős pontozási kényszere lehetett :)) Hát valakinek ez kell a boldogsághoz, na.

5-ös, 8-as vagyok :)

2012. okt. 16. 18:43
 17/20 anonim ***** válasza:
60%
:D
2012. okt. 16. 21:24
 18/20 anonim ***** válasza:
46%
bazzz ezt is lepontozta.... mekkora gcbta
2012. okt. 16. 22:08
 19/20 anonim ***** válasza:
Még, mééég, mééééég! Pontozz... leeeeeee :))
2012. okt. 16. 23:04
 20/20 Katucika0912 ***** válasza:
Én is az utolsó menzeszem első napját diktáltam be, juni 28 -ra voltam kiirva , juni 8.án születtet meg a kislányom !
2012. okt. 17. 09:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!