Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Segítene valaki kiszámolni,...

Segítene valaki kiszámolni, hogy lehet-e ebből baba?

Figyelt kérdés

Utolsó mensi:szept. 7.

A ciklusom 29-30 naposak.

Szept.18-25-ig egy nap kivételével minden nap együtt voltunk a párommal.

Szeretnénk a babát,csak nem vagyok benne biztos,hogy jól számoltam-e a dolgokat.

Előre is köszönöm a segítségeteket! :-)

2012. szept. 28. 21:39
 1/6 anonim ***** válasza:

Lehet baba, jókor voltatok együtt.

De amúgy mikor vki gyereket akar, akkor egyébként eszébe sem jut a szex, csak mikor peteérése van, akkor rászól a férjére, hogy akció van?

Tényleg nem értem:)

2012. szept. 28. 21:42
 2/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ!

Nem kifejezetten a peteérés miatt voltunk együtt annyiszor és csak abban az időben,hanem mert a párom külföldön dolgozik és sajna csak 1 hetet volt itthon.....azért reménykedek! :-)

2012. szept. 28. 21:44
 3/6 A kérdező kommentje:
Amúgy ennyi idő után már érezhetek szurkálódást az alhasamnál?
2012. szept. 28. 21:47
 4/6 anonim ***** válasza:

Szia, más jelekre nem hagyatkozol a peteérés megállapításához, csak a számolásra?

Maybe babyd vagy más hormonmérő eszközöd nincs?

Az együttlétek 2-3 naponta ajánlottak, sűrűbben nagyon kevés a férfiivarsejt.

2012. szept. 28. 21:49
 5/6 A kérdező kommentje:
Igazából nem számolgatok,csak saccoltam.....nem akarok állandóan számolgatni,meg hőmérőzni,mert félek,hogy nagyon "rákattanok" a babatémára és nem fog még úgysem összejönni...
2012. szept. 28. 21:53
 6/6 anonim ***** válasza:
Jól van! A kérdésből azt éreztem.:)
2012. szept. 28. 22:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!