Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lassan 1 hete mensi szerű...

Lassan 1 hete mensi szerű hasfájás, néha majd le szakadok, akkor már mindenképp meg fog jönni? Ilyet nem szoktak érezni terhesen, igaz?

Figyelt kérdés

türelmetlen vagyok picit, mert jönne már meg végre, hogy újrainduljon a ciklusom. A hőm az utóbbi napokban kissé megemelkedett, lehet késő ovum volt, de a görbém szerint olyan peteérés nélküli. Épp ezért várom, hogy megjöjjön már végre.

:(

2012. okt. 15. 20:41
 1/9 anonim ***** válasza:
Hát semmit nem írhatok se jót se rosszat! Mert ahány nő annyi tünet. De én is ezeket érzem és pár napja teszteltem pozit!
2012. okt. 15. 20:48
 2/9 A kérdező kommentje:

ez így van, ahogy írod, ahány nő, annyi tünet. Csak tudod, ha megjönne, megkönnyebbülnék, nem reménykednék, mert minél tovább tart, annál jobban reménykedek. Ha megjönne, akkor indulna ismét a ciklusom, egy újabb izgalmas fejezet.

nem tudom másképp megfogalmazni.

2012. okt. 15. 20:51
 3/9 A kérdező kommentje:
mióta érzed ezt, hány napos ciklusokkal?
2012. okt. 15. 20:51
 4/9 anonim ***** válasza:
30-32 naposak , elég pontos minden szerencsére teljesn éreztem mindig a peteérést és ebben a hónapban csak akkor tudtunk együtt lenni kétszer és az együttlétre rá 8 nappal éjjel 2kor pozi lett a tesztem. Igen értem , hogy miért szeretnéd! Mert rossz ez a kétely ...
2012. okt. 15. 20:55
 5/9 A kérdező kommentje:

oh, hát akkor gratulálok neked :) és neked is előtte jó pár napig volt ilyen hasfájásod?

(bocsi, tudod, a remény, remélem honlap megjön)

2012. okt. 15. 21:05
 6/9 anonim ***** válasza:
Még most is meg vannak ezek a fájások(persze nem erősek) De azért érzi az ember. Ha nem tudnám hogy terhes vagyok... akkor mindennap azt hinném hogy - na holnap tuti megjön és így tovább ... én még mindig úgy érzem magam mint mensi előtt ... kivéve ezt a zabálást :)
2012. okt. 15. 21:11
 7/9 A kérdező kommentje:
hát akkor várok tovább én is, :)
2012. okt. 15. 21:14
 8/9 anonim ***** válasza:
Nekem is mindjárt megjön érzésem volt, pozi lett belőle! De nem mindenkinél van ez így
2012. okt. 22. 17:31
 9/9 anonim ***** válasza:
menzesz után jelentkeznek ezek a tünetek azok is utalhat pozi tesztre?
2012. nov. 14. 15:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!