Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ma voltam dokinal, tegnap...

Ma voltam dokinal, tegnap volt peteeresem es repedt meg a tuszom. Azt mondta, hogy ma mindenkepp legyunk egyutt. Nem tul keso?

Figyelt kérdés
van itt kozottetek olyan, aki peteeres utan esett teherbe?
2012. szept. 5. 13:07
 1/8 anonim ***** válasza:
Tüszőrepedés után 12-24 órán át termékeny.
2012. szept. 5. 13:26
 2/8 A kérdező kommentje:
koszi a valaszt! :-) akkor probalkozunk...
2012. szept. 5. 13:31
 3/8 anonim ***** válasza:
12- 18 órán belül a biztos. Tűszőrepedés előtt mikor voltatok együtt? Mert a spermiumok 72 óráig is életképesek, így valóban esélyesebb tűszőrep. előtti együttlétből teherbe esni. De mivel órára pontosan nem tudja a doki megmondani utólag, hogy mikor repedt meg a tűsződ, mindenképpen akciózzatok ma, minél előbb.
2012. szept. 5. 13:32
 4/8 A kérdező kommentje:
sajna ma csak keson este tudunk egyutt lenni. vasarnap reggel voltunk utoljara egyutt.
2012. szept. 5. 14:45
 5/8 anonim ***** válasza:
A vasárnap reggeliből lehet baba, ha tegnap volt tűszőrepedésed. (Ma reggelig életképesek voltak.) Ha meg később volt a tűszőrepedés, akkor a mai együttlét lehet nyerő. Úgyhogy ne aggódj, teljesen jó esélyetek van a babára. :))
2012. szept. 5. 15:27
 6/8 anonim ***** válasza:

Én úgy tudom a petesejt 3 napig az ondósejtek 5 napig termékenyek. Viszont előfordul, hogy a petesejt sérült, ezért nem jön létre a fogamzás, vagy az ondósejtszám kevés.ill. életképtelenek, ezért is lehetséges, hogy hiába vagytok pont jó időben együtt, mégsem jön létre terhesség.

Én mindkét gyermekemet hőmérőzés alapján "időzítettem", az első 4-ik hónapban jött össze, a második már a 2-ik próbálkozásra .

2012. szept. 5. 16:01
 7/8 A kérdező kommentje:
koszonom a valaszokat! :-)
2012. szept. 5. 16:06
 8/8 anonim ***** válasza:
Mindenképpen legyetek együtt, hátha, nekem annak idején úgy fogant meg a kisfiam, hogy peteérés után - bár csak naptári módszerrel számítottuk ki, de minidg szabályosan pontos, 28 napos ciklusaim voltak - egy nappal voltunk együtt! Hajrá! :)
2012. szept. 5. 17:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!