Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mindenképp van probléma ha...

Mindenképp van probléma ha van peteérésem de későn?

Figyelt kérdés

A ciklusom kitolódott egy éve!kb 1,5 havonta jön meg +/- pár hét!

Szóval van peteérésem és normális a kuteális fázisom is!A menstruációm is normális mennyiségre is ugyan olyan mint amilyen mindig volt!

Ettől függetlenül lehet probléma velem?Ha igen akkor mi?

A hőm is teljesen normális és látszik is egyértelműen a peteérés is!

Vélemény?

2012. máj. 20. 10:03
 1/3 anonim ***** válasza:

Nem tudom mire vagy kíváncsi.

Sok tényezős dolog, hogy miért nem jön össze a baba.

Lehet hogy apánál nem stimmel valami, de még ha Nálad látszólag minden rendben is van, akkor is érdemes kivizsgálni, ha már több mint egy éve nem jön össze.

(Amúgy az orvosom szerint a 20-40 nap közötti ciklus tekinthető normálisnak, a másfél hónap plusz egy hét bőven túl van ezen, szóval én azért megnézetném)

2012. máj. 20. 10:08
 2/3 A kérdező kommentje:

Konkrétan az érdekel hogy nálam miféle bajra utalhat ez?

Ha nem lenne peteérésem ok a hosszú ciklus,ha csak pecsételgetnék,ok lenne a ciszta de így nem értem miért jön meg ennyire későn,vagyis miért érik ennyire későn a petém!

2012. máj. 20. 19:59
 3/3 anonim ***** válasza:

Ha megnyugtat, akkor kérdezz meg egy orvost, úgyis elvileg évente kéne vizsgálatra menni, szóval akkor már kiderült volna, ha valami baj van.

Egyébként meg ÁLTALÁBAN 28 napos egy nő ciklusa, de azért nem olyan sok embernek pont 28 napos, van, akinek kicsit rövidebb, van, akinek hosszabb. Tehát ha semmi más bajod nincs és minden jel arra utal, hogy egészséges vagy, akkor valószínűleg az is vagy, csak neked épp kicsit hosszabb a ciklusod. Nekem meg egyébként rövidebb (de teljesen egészséges vagyok), szerintem kettőnk közül te vagy a szerencsésebb...

2012. máj. 20. 23:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!