Beágyazódási probléma? Bővebben lent.
Köszi szépen a választ!
Én azért gondolom úgy, mert tavaly már volt egy terhességem, de sajnos missed. ab. lett a vége. Annál a terhességemnél voltak ilyen tüneteim, és csak azért gondolom, hogy esetleg a beágyazódással lehet a probléma, mert jókor szoktunk együtt lenni, utána mintha alakulna valami, aztán nagyot csalódom...
De köszi, megpróbálom lazábban venni a dolgot, de azért nehéz, hiszen már nagyon szeretnénk babát...
Sajnos egyetértek az elsővel. Gyakorlatilag minden mensinél terhességre készül a szervezet, csak ha "nem jön össze" elindítja a méhnyálkahártya "leépítését". Ugyanazon hormonok (is) felelősek ezért, mintha terhesség lenne- ezért lehetnek ugyanolyan tünetek.
Nem érdemes állandóan a "tüneteket" figyelni, egyszer csak sikerül!
Köszi szépen, így már érthetőbb a dolog számomra!
Akkor megpróbálok lazább és türelmesebb lenni, remélem hamarosan érkezik a baba!!! :)
Szia! Egyetértek az előzőekkel, de azzal hogy legyél lazább, nagyon nem! Nekem is hasonló problémám van, csak az enyémet már az orvos mondta, kapok is progeszteron pótlást. Én a 8 hónap alatt 2* éreztem úgy, aztán mégsem.
Megkérdeztem hogy még mit tehetnék a siker érdekében, mire ő azt mondta: Nagyon erősen gondoljon rá, hogy most összejön a kisbabájuk! Akkor miről is beszélünk? Aki ennyire szeretné, nem tud, és nam is akar lazább lenni. Sőt, én nagyon is laza vagyok. Csak óvom azt a pici életet, ha összejön. Egy dolog biztos: menj endokrinológushoz, ő tudja megállapítani a hormondolgokat. A tüneteket pedig azért nem érdemes figyelni, mert aki ennyire szeretné, azt szerintem becsapja a teste, illetve most olyan dolgokat is észreveszünk, amiket egyébként nem. nagyon nehéz, de már én is ezt teszem. A nemvárt napján tesztelek 10-es teszttel, de csak ha nem jön meg. Sok sikert Nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!