Mindenképp szükséges a 21. napi vérvétel?
Nem, a 21. napin leginkább azt nézik, van-e elegendő sárgatest-hormonod ahhoz, hogy esetleges terhesség esetén meg tudd tartani a babát.
Nekem a 21. napon 3 mm volt a nyálkahártya, és nagyon alacony volt a progeszteron-szint, így kaptam hormonpótlást, hogy beálljon a rendszer.
Köszi, már majdnem 3 éves!
Most tervezzük a kistesót, voltam is dokinál, és megint vacak lett a 21. napi, megint kaptam gyógyszert.
Nekem a héten kell mennem a 3. napi kiértékelésére. Kíváncsi vagyok mit mond a doki. Remélem nincs nagy gond.
Ebből már látszódhat, ha vmi baj van? Vagyis hogy eddig miért nem sikerült a baba?
Ha jól értem, a kivizsgálás elején vagytok.
Párod kiskatonáit nézték már?
Illetve sok nőgyógyász nem tartja fontosnak első körben, de érdemes a pajzsmirigy-értékeket is megnézetni (T3, T4, TSH), valamint egy terheléses cukrot csináltatni, még akkor is, ha nincsenek PCOS tüneteid.
köszönöm a válaszokat. Ma elmentem a 3. napi eredményemért, ami a doki szerint rendben van. Nem küldött 21. napira, viszont terheléses cukorra igen.
Ami nekem kicsit furcsa, h mondtam neki, h nem vagyok biztos benne, van-e egyáltalán tüszőérésem és erre sem mondta, h 13. napon meg kellene nézni, h mi a helyzet. Bár egy kicsit én is túloztam, mert azt mondtam h kb 1éve próbálkozunk sikertelenül, ez nem teljesen igaz, mert kb. csak fél éve. Azt javasolta hogy csinálni kellene átjárhatóságit. Reméltem mielőtt ide jutok, legalább megnézi, h van-e ovulációm. Szerintetek mit csináljak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!