Levelet kaptunk hogy az első vérvétel alapján nem tudták lezárni, , ezért új vérminta beküldése szükséges. Ez mit jelent? Baj van?
Kórházban vettek vért, és most küldtek levelet hogy abból nem tudták lezárni, ujjbegyvért kell beküldeni a mellékelt szűrű papíron.
Ti kaptatok ilyet???
Bajt jelent, vagy ???
Picit megijedtem, mert eddig se volt minden zökkenőmentes, és csak holnap lesz a pici 2hetes.
"az újszülöttkori tömegszűrést --- Nevű gyermekük első vérmintája alapán nem tudtuk lezárni, ezért újabb vérminta beküldése szükséges.
Kérjük hogy a következő munkanapon háziorvosuk segytségével vegyenek ujjbegyvért a mellékelt szűrűpapírra, melyen 2korongot alaposan itassanak át vérrel."
Ez a levél lényege, amugy az i.sz. gyermekklinika anyagcsere laboratórium -ból küldték a levelet.
Kösznöm a választ, ha valaki tud valamit kérrem írjon
Szerintem PKU vizsgálat ha ilyen pici baba.
Nem kell aggódni. Biztos volt valami gond a géppel vagy elszúrták a vizsgálatot.
Nekünk is kellett beküldeni( mondjuk neki a sarkából vettek vért, de az tök mindegy szerintem)
A doki azt mondta,hogy azért, mert a PKU (valami anyagcsere probléma) csak akkor kimutatható, ha már evett(emésztett) anyatejet.
Mivel én egyáltalán nem tudtam szoptatni a kórházban( örülök,hogy túléltem a szülést), így nem volt értékelhető a minta amit még ott levettek. Mikor a gyerekorvos levette a vért akkorra már "feltornáztam" az anyatejmennyiséget kb az étkezések 30 %-ra. Utána már nem jelentkeztek,hogy baj lenne vele, tehát valószínűleg tényleg ez lehetett a gond.
Te tudtál szoptatni? Lehet nálatok is ez az ok.
Köszönöm a megnyugtató válaszokat, nem volt, és nincs is sajnos tejem egyáltalán.
Tápszeres a kisfiam:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!