Ihatok kólát terhesen? Árt a magzatnak?
Figyelt kérdés
Nagyon szeretem és a rosszullétekre is nagyon jó. Kívánom is. Szabad inni terhesen? Vagy árt a babának?2012. okt. 12. 19:28
11/12 Manka68 válasza:
Én anno mikor a nagylányomat vártam, minden nap ebédkor megittam egy kis üveggel. 2dl. :-)
Gyünyürű, okos, egészséges a lányom. :-)
Azt hiszem, mostanában kicsit túlzásba viszik a tiltásokat. :-)
12/12 anonim válasza:
Legyünk őszinték, a kóla valóban nem a legegészségesebb ital. Én nagy kóla ellenes voltam. Kb 5 éve ittam utoljára, de...második terhességemnél szinte állandóak voltak a hányingerek, egész álló nap. Meg kívántam a kólát és ízlett is. Heti 2x ittam, mert a lelkiismeretem és az elveim többet nem engedtek. De az a kettő nagyon jól esett. Most vagyok 16 hetes. Elmúltak ezek a hányingerek, most már nem is kívánom a kólát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!