Ihatok kólát terhesen? Árt a magzatnak?
én nem innám, semmi egészséges nincs benne, de amúgy szokták ajánlani a reggel rosszullétekre egy pohárral a szénsavat kikeverve belőle. én nem ittam, bár nem volt szerencsére reggeli rosszullétem, de egyébként meg nem is akartam inni mert bármi egészségesebb a colánál. igyál inkább gyümölcslevet :)
bár ha kívánod akkor egy pohárral semmi baja nem lesz a babának, mert akkor levegőt se vegyünk, de rendszeresen ne idd.
Én épp most kortyolgatok:)
9hkm.
nekem az elején erős hányingerem volt,és semmi nem használt,csak a canada dry.Doki mondta,hogy agyömbér jó hányinger ellen.
Nekem bejött
Viszont aterhesség alatt egyszerűen nem bírtam rostos ücsit inni.Olyan gyomorégésem volt mindegyiktől,hogy majd belepusztultam.Komolyan!
Apenta málnát,meggyet,duot....ittam és vasárnap az ebéd után 1 pohár coca cola.De jól is esett....
Néha ezen kívül is ittam nhány kortyot,és nagyon jól esett
Mértékletesen nem hiszem,hogy árt
Max 3 egyseg koffeint ajanlatos inni Pl 2 kola 1 kave (norm tea)stb .
Tilos a dietas udito mert a mucukor nem tesz jot a babanak.
Kola legyen unnepi ital a terhesseg alatt tehat ritkan egy poharral fogyassz. Gyomber tea gyomberes udito a kezdeti emelygesre jo.Rostos udito tele van cukorral ne idd maragy a friss gyumolcsnel finomabb is vagy mixeld natuur joghurtal a gyumolcsot.Vigyazni ekll a sok fahejjal is a babanak mergezo lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!