10 hetes terhesen mekkora a méh?
Figyelt kérdés
2012. szept. 29. 21:36
2/7 anonim válasza:
3/7 A kérdező kommentje:
és már lehet ezt érezni? hogy van ott valaki?:) pl. ha megtapizom a hasam?
2012. szept. 30. 15:29
4/7 anonim válasza:
2. vagyok!
Nem :) Főleg nem ha első terhesség.Abszolút láthatatlan érezhetetlen.
Nekem a 12 hetes ultrahangon teljesen leesett az állam hogy mit művel odabent a Babánk,és nem érzem. :( :)
Én most vagyok 16 hetes,de még most sem érzem a mozgását,annyi hogy mostanra már van egy pici pocim.Alul látszik valami,de mivel nem vagyok vékony,így az ismeretleneknek még nem egyértelmű.
Előtte pedig a puffadást látod inkább és azt érzed hogy nyúlnak a szalagok,izmok hogy legyen helye a babának.Pici szurkálások itt ott. :)
5/7 A kérdező kommentje:
én nem a mozgásra gondoltam, hanem hogy van egy kis pukli vagy ilyesmi..
2012. szept. 30. 21:06
6/7 anonim válasza:
Ha nagyon nagyon vékony vagy és nem az első gyerek akkor talán egy kicsi.
De mondom,ilyenkor még a puffadás az ami pocakot csinál.A baba még annyira picike hogy nem látszódhat. :)
7/7 anonim válasza:
Jobb ha nem nyomkodod szegénykét, mert azt hiszi haragszol, mert rosszul csinál valamit. Simizzed inkább ha várod és ritmusos mozgással dudorásszál, akkor jó ritmusérzéke lessz (ha neked is az van) üdv. Minden jót...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!