16 hetes terhesen nem jutok be az első vérvételre. Lesz valami problémám pénzben, ha ezek után már nem próbálkozok? És nem lesz meg ez a leletem?
Ha ennyi gondod van, menj maszekba.
"Még kivennék szabadságot is, de nem látom értelmét."
Nagyon jó anyuka leszel, grat!
És mégis milyen vérvételre kell menned éhgyomorral?
Mert én nem emlékszem ilyenre. Mért nem viszel magaddal egy szendvicset, vagy egy csokit vagy akármit????
Nem értelek ne haragudj!
1-es voltam.
Már bocs,de elég korán feladtad...
Még hátravan jó pár hét és a végén is sok vizsgálat lesz.pl heti szinten nst.
Én is mindenhol várok és már a 3.babámmal csinálom ezt végig.
Mindenhol sokat kell várni,ha nem maszekban mész!
Az kicsit furcsa,h azon nem aggódsz mi lesz mert elmulasztottad a vizsgálatot,de azon igen pénzben érint e:(
Egyetlen egy vérvétel előtt nem szabad enni és az a cukorterheléses vizsgálat. Teljesen egyetértek az előttem válaszolókkal, az embernek teljesen egyértelműnek kellene lennie ilyen esetben, hogy hol szükségesebb jelen lennie időben. De ha még éhgyomorra is kell menned. NA ÉS? Nem kibírod? A gyermekedről van szó és arról, hogy megvizsgálják van -e valamilyen betegségre utaló jel nála. Micsoda hiszti. :) Még van egy jó pár hét azt ugye tudod? Plusz szülés előtt NST-k, ultrahangok ... Majd azokra sem fogsz elmenni mert elkésnél a munkahelyedről?? Hehe :)
Figyelj én nem akarok felvágni meg semmi, de én háztartást vezetek, fősulira járok, plusz mellette (bár nem mindig) dolgozom is, emellett itt van az 1 éves kislányom, férjem dolgozik mégis meg tudom oldani a dolgaimat HA NAGYON AKAROM. Ha nem, az egy másik témakör.
Bemész, szólsz a nővérnek, hogy terhes vagy és előre vesz.
Kb. 8 sztk, kórház laborjában voltam már, mindenhol elsőbbséget élveztek a kismamák és a kisgyerekek!!!!!!!!
Csak akkor ne szabad enni ha éhgyomri cukrot is akarnák nézni. Az összes többinél lehet.
Viszont ha már ennyit nem bírsz ki akkor bajban leszel a szülésnél is mert nem mindenkinek babája lesz meg 12 óra alatt. Én a lányommal több mint 10 órát vajúdtam mire meglett a babám.
Szerintem próbálj türelmes lenni és megcsináltatni a vizsgálatokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!