Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 16 hetes terhesen nem jutok...

16 hetes terhesen nem jutok be az első vérvételre. Lesz valami problémám pénzben, ha ezek után már nem próbálkozok? És nem lesz meg ez a leletem?

Figyelt kérdés
Egyrészt a munkahelyemre nem érek be ha még kivárom az előttem lévő maradék 10 embert. 7-re megyek oda nyilván éhgyomorra, 9-ig még nem kerülök sorra. Már szédelegtem az éhségtől, 3-szor csináltam eddig ezt meg. Elegem van már a procedúrából, aminek nem tudok pontot tenni a végére. Még kivennék szabadságot is, de nem látom értelmét. Az éhezésnek, meg mégegy rosszullétnek....

2012. szept. 26. 11:42
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Én se értelek.. Az első vérkép még az elején van, kevesebb int 16 hétre. S doki nem véletlen küld el laborba! ha ezt nem viseled jól,akkor mi lesz a terhelésesen? Ott 2 vérvétel van s 2 óráig közte nem ehetsz ihatsz.. Ha meg kivártál 2órát,akkor az a 10 ember kb 5 perc. Menj oda 3/4 7re..
2012. szept. 26. 15:25
 12/13 A kérdező kommentje:

4.alkalommal már be is jutottam. Levették a vért, kellett, hogy igyak egy kávét, mert azt hittem elájulok, mire sorra kerülök. A kezem mind a négy alakalommal megállíthatatlanul remegett az éhségtől, szerintetek miért nem volt mindegy mennyit kellett várnom?

Az első gyerekemnél a buszon esett le a cukrom, vagy a vasam úgy hogy percekig nem láttam semmit, és csak egyre koncentráltam, hogy a kapaszkodót az utolsó erőmig markoljam.

Megállapították, hogy alacsony a vasam, ezt a vérvétel nélkül a tünetek alapján mondhatták volna. És akkor ha szedek vastablettát nem lettem volna rosszul éhgyomorral.

2012. okt. 4. 17:19
 13/13 anonim ***** válasza:
Ez baromság, már ne haragudj. 16 hetes vérvételre NEM KELL éhgyomorra menni...nem tudom kitől hallottad ezt. Simán ehettél volna a kávé helyett...
2012. okt. 4. 22:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!