Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Cickafark és palástfű tea...

Cickafark és palástfű tea mennyire hatásos ha babát szeretnék és már hónapok óta nem sikerül? Teákkal ez az első hónapom h próbálkozok!

Figyelt kérdés
2008. dec. 11. 18:40
 1/6 anonim ***** válasza:
En baratcserje es palastfu cseppeket ittam, a 3.honapban pozitiv lett a teszt, szoval nekem bevalt.
2008. dec. 11. 18:50
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Én a cickafark és a palástfű teákat csak ajánlani tudom.A cickafarkfű teát a ciklus első felében ittam,az első öt napban a mensi miatt nem,mert vérbőséget okozhat,de utána a 15. napig naponta kétszer ittam. Azért addig,mert nekem 30-32 napos ciklusaim szoktak lenne és nem 28. Nem filtereset, hanem zacskósat vettem,le kell forrázni 1-2 teáskanálnyit egy bögrényi vízzel és kb. 10 percig állni hagyni. Utána ittam a palástfű teát, szintén naponta kétszer. Ezt csak kb. 5 percig kell állni hagyni és nem szabad a készítése közben fém eszközöket használni, én műanyag szűrővel szűrtem le. Egyiknek sincs rossz íze, inkább szinte vízízűek. Hét hónap próbálkozás után nagyon meglepődtem,hogy bevált,mert csak egy ciklusban ittam és pozitív lett a teszt. Én se gondoltam volna. Szerintem próbáld ki nyugodtan,ártani nem árt. A cickafark beállítja a ciklust,elősegítí,hogy érett petesejted legyen, a palástfű erősíti a méhet és segíti a beágyazódást. Ha a neten beírod a keresőbe, olvass utána, mindenhol jókat írnak ezekről a teákról.Ha hosszabb a ciklusod akkor pár nappal idd tovább a cickafarkat,nem lesz tőle semmi bajod.
2008. dec. 11. 18:59
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Mi 5hónapja próbálkoztunk. 6.hóban elkezdtem inni a két teát és babás lettem most:)! Igyad mindenképp!
2008. dec. 11. 18:59
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Szia, én most próbáltam először ebben a ciklusban a cickafark teát, ovulációig. Mellé nagy adag C vitamint szedtem és folsavat. A héten pozitív lett a terhességi tesztem. Nekem bevált. :o)
2008. dec. 11. 19:20
 5/6 anonim ***** válasza:
Nem akarok unnepronto lenni , de tegnap voltam Zatik Janos doktor urnal Debrecenben , pont babavalalas miatt, rakerdeztem a teakra, es azt mondta , hogy ha akarom igyam de ettol nem leszek terhes , pedig en is remenykedtewm a gyogynovenyekben!
2008. dec. 12. 12:47
 6/6 anonim ***** válasza:
Maria Trebennek van egy gyógynövényekkel foglalkozó könyve,amiben benne van,hogy ezek a teák nagyon jók a női problémákra, szóval egy próbát megér és ráadásul természetes módszer.
2008. dec. 17. 00:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!