Létezik, hogy ilyen hosszú ciklusnál a 13. napon van ovus fájdalmam?
Figyelt kérdés
46.napra jött most meg ebben a hónapban, ma vagyok a 13. napon és fáj a petefészkem. nyúlós nyákom nincs, inkább vizes ill. kevés fehér folyás, de tényleg minimális. Előző hónapban 42. napra jött meg és akkor is a 13.napon volt peteérés gyanús, de akkor nyákom is volt nyúlós. Állapotos nem lettem sajnos. Létezik ez ilyen hosszú ciklusnál?2012. okt. 12. 18:33
11/11 anonim válasza:
Ha régebben sem volt tökéletes, akkor ne várj, hanem menj orvoshoz. Ez ugyanis arra utal, hogy már régebben is voltak hormonproblémáid. Én ugyanígy jártam, mielőtt elkezdtem szedni a fogamzásgátlót, sosem voltak szép szabályos ciklusaim, de ez egyik orvosomat sem érdekelte, akik felírták a gyógyszert. 7 évig szedtem, mikor abbahagytam, egy párszor 38 napra jött meg, majd 45, 50... és volt 70 napos ciklusom is. Kiderült a PCOS, inzulinrezisztencia, totál felborult hormonháztartás... 2 év kőkemény munkája volt hogy helyreálljon a hormonháztartásom. Ha te babát szeretnél, akkor szerintem ne húzd ezt a dolgot hónapokig, hanem menj el kivizsgáltatni hogy miért össze-vissza jön meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!