Hosszú (40-50vagy még több) napos ciklusnál is a 3. és a 21. napon csinálják a hormonvizsgálatot?
Nekem most norcoluttal fog napokon belül megjönni. A doki mondta, hogy a fenti napokon menjek majd vérvételre. Szerintetek nem korai a 21.nap??? (8hó alatt 2xvolt pém a 22.és a 23.napon) A 3. napin majd felvetem a dokinak is, de addig kíváncsi lennék a ti tapasztalatotokra!
Köszönöm.
Hát cáfolom az előttem írót!
3 éve mikor is próbálkoztunk a babával, elmentem egy hormonvizsgálatra, mert túl hosszúak voltak a ciklusaim. A 3. és a 21. napon csinálták. Pontosan azért, hogy lássák melyik hormonnal van a gond!
Aztán kiderült hogy picit magas a prolaktinom. Kaptam rá gyógyszert, a 2. hónapban terhes lettem, előtte meg 1 évig nem!
És persze clostyt is szedtem. (ezt minden orvos máshogy szedeti sajnos.. én a ciklusom 2. napjától napi két szemet 5 napig)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!