Kinek jött össze spontán vetélés után a következö
honapban?
Én 6 hetes voltam amikor spontán elvetéltem, de nekem volt kisműtétem ahol kitisztítottak. Elvileg kellett volna várnunk 6 hetet, de nem vártunk. A műtét június 5.-én volt, és július 1.-én kellett volna megjönnie. Most vagyok 14+5 napos terhes. Eddig minden rendben van, a kombinált tesztem is jó volt, negatív, 24.-én megyek dokihoz csak mert szabin van most. Már van egy 22 hónapos kisfam és ő most egy kislány lesz, ha minden igaz. A dokim azt mondta, hogy nem gond ha nem vártuk ki a 6 hetet, ha a természet úgy akarja akkor úgy is megmarad, ha nem akkor meg megint elment volna, de hála istennek ő velünk akart maradni.
És még annyi, hogy nem akartam műtétet, de a dokim azt mondta, hogy higgyjem el, hogy a műtét után sokkal hamarabb teherbe fogok esni, mert ki leszek tisztulva. Hát így is lett.
2012. okt. 12. 15:42
2/13 A kérdező kommentje:
De jo gratulálok nektek ilyen korán meg tudták mondani kislányotok lesz most?:-)igaz én is 3szor tudtam már a 12hetes uh-n boldog baba várást!
én 7 hetesen vetéltem, nem kapartak. most jött meg az első menzim azóta 5 nap késéssel és iszonyú erős vérzéssel, vérdarabokkal. azt mondják, tisztul méhem. vetéléskor nem volt feleennyire erős vérzésem se!
2012. okt. 12. 16:19
Nekem gyakorlatilag még abban a hónapban összejött amikor elment...Máj 6-án volt utoljára mensesem Jún.15én 4 hetes voltam.Jún20-án vérezgettem,élénkpirosan és darabosan görcsök nélkül.21-re el is múlt a vérzés.Persze 20-án azonnal orvoshoz rohantam,pihenést javasolt,2*1 Duphastont és 3*1 MagneB6-ot írt fel.1hét múlva kontrol.Vissza mentem a 25-ei hcg eredménnyel,ami negatív volt:Az orvos is azt mondta ultrahangvizsgálatkor nem látja a terhességet,se petezsákot se semmit.Felszívódott a terhesség,és ki is tisztultam,nem kell miss abortuszra mennem,minden rendben van velem.Pihenjek sokat.Azzal biztatott:Nagy rá az esély hogy a baba nem lett volna egészséges és kilökte a szervezetem. Jún.30án együtt voltunk a párommal. Aug13-án 6 hetes terhes voltam.Volt szívhang is embrió is.Ezen a hétén vagyok 15 hetes és makk egészséges a baba.Gyakorlatilag vetélés után 10nappal amikor először voltunk együtt terhes maradtam. Fel a fejjel,biztos hogy nektek is mielőbb összejön a babátok!
2012. okt. 12. 17:33
5/13 A kérdező kommentje:
barackvirág köszönöm szépen a hsz-t!Boldog baba várást kivánok neked!
ha spontán elment a pici akkor nem kell várni 6 hetet. ez nem egy műtéti beavatkozás volt. abortusz után nagyon erős az első mensi, de ez egy másik dolog. Nekem ugyan nem az első hónapban, de a 2.-ban sikerült.
2012. okt. 12. 20:58
Nekem!
Esélytelen hőgörbével, "rossz időben" történt szexeléssel a vetélést követő ciklusban terhes lettem a kicsi fiammal, aki ma már 18 hónapos. Minden rendben volt, leszámítva, hogy nála is pecsételtem az elején, szóval hülyére aggódtam magam, hogy megint elvetélek. (Sajnos 18 hónappal korábban is vetéléssel végződött egy terhességem, és most júliusban is, amikor 16 hónapos lett a fiam, a pozi teszt után vérezni kezdtem ... Nem maradok könnyen terhes :-(
2012. okt. 12. 21:56
8/13 A kérdező kommentje:
15. heti vetélés után, 1. hónapban teherbe estem. Azt a babót 7. héten vesztettem el... azóta semmi, ennek lassan 2 éve.
2012. okt. 13. 12:32
2012. okt. 13. 20:01
Kapcsolódó kérdések: