Spontán vetéléssel el kell menni orvoshoz, ha 'problémamentes'?
Hát....nekem a dokim mindig azt mondta ilyenkor el kell menni, mert meg kell nézni maradtak-e bennt szövetdarabok, mert gyulladáshoz vezethet, és lehet csinálni kell egy eü küretet is.
Bevallom, én ezt az orvoshoz menetelt nem tettem meg mindig. 7terhességem volt, és egy egészséges fiam van. 3otthon ért véget úgy, ahogy te is leírtad, nem mentem dokihoz :(
Sajnálom ami történt!
Most komolyan nyugodtan tudsz otthon ülni, úgy, hogy semmi gond, orvos minek is lásson? Hisz nincs panaszod? Elég ha a gyakorin felteszed ezt a kérdést, száz ismeretlen, aki szarik a sorsodra azt mondja, semmi gond, van ilyen, és kész? Ennyivel letudtad? Fel sem merült benned, hogy feltedd a kérdést: MIÉRT???? Mi az oka???? Tudsz -e rajta változtatni???
Ha NORMÁLIS lennél, már régen az orvosi váróban ücsörögnél. Mivel nem ezt tetted, szerintem nem segíthetünk rajtad. A probléma nem testi, ahogy te is mondtad!
Sőt!
Az se biztos, hogy a terhesség megszakadt!!!
menj orvoshoz, az a biztos, előttem már leírták miért érdemes elmenni, úgyhogy nem ismétlem őket.
sajnálom ami veled történt..
jaja, utolsó. lehet, hogy ikrek voltak és csak az egyik ment el. vagy hematóma volt, ami levált, de a baba maradt, viszont akár mindkettőtök élete is veszélyben foroghat ebben a pillanatban is!
Én is elmennék a helyedben, tuti nem bírnék még aludni sem.
Most le leszek pontozva titi de nem érdekel leírom amire most gondolok.
Nem értelek Kedves Kérdező!
Nem bántani akarlak de nekem ez olyan nem érthető. Ha pozitívat teszteltél és VÉREZTÉL, akkor hogy az ördögbe nem mentél azonnal orvoshoz? Én tutira nem vártam volna 1 hetet még az éjjel mentem volna az ügyeltre amikor észrevettem volna a vérzést.
Ráadásul nem is biztos, hogy elmnet a bab. Terhesség alatt is előfordul vérzés ami mellett még simán életben maradhatott a babád. Nem lehet, hogy cisztád volt? Mert az szokott vérezni terhesség alatt és nem okoz bajt a babádnak.
A válaszom igen sürgősen keres fel egy orvost, hogy megnézzen téged. Mert ha nem ürült ki a babád teljesen az begyulladhat ami akár a méhedbe is kerülhet aminek az lesz az eredménye, hogy soha nem lehet többé gyereked. Arról ne is beszélve, hogy akut hasi katasztrófát is okozhat ami életveszélyes.
Nem is értem a párod hogy nem vitt orvoshoz.
Ne haragudjatok, hogy ezt leírtam de kijött belőlem.
Kedves Kérdező!
Hogy vagy, mi van veled?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!