Elrontottam a hőmérésemet ma reggel. Szerintetek mi lehet a helyes érték kb?
mindig keltem magam 05:50-kor mérni. És a ma reggeli érték nagyon fontos lett volna nekem, hogy vagy fent vagy lent van a hőm.
erre, valamilyen megfontolásból picit felébredtem és egyből mértem a hőmet, ami 36,4 lett. Utána látom, hogy még csak 05:01 van. :( nem is szólt az ébresztőm.
kimentem pisilni, mert már nagyon kellett.
visszaaludtam. és keltem normálisan az ébresztésre 05:50-kor, amikor meg 36,7 lett a hőm.
szerintetek kb. mi lehet a köztes érték, amit felébredés nélkül mértem volna? most kéne megjönnie és igazából a 28. napomon vagyok, de két napja elkezdett emelkedni a hőm, meg tojásfehérje nyákom is volt a hét elején 3 napig. Szóval inkább várnám a mensit, mint most jönne egy késői peteérés.
Mert nem szeretném, ha kiderülne, hogy sárgatest elégtelenségem van. :(
Ha értitek. Köszönöm a választ
Csak annyit tudok segíteni tapasztalatból!!!, hogy mikor én 50 perccel hamarabb megmérem, és 50 perccel később is (amúgy én is minden nap 05.50-kor mérek), akkor pontosan 1 tized fok a különbség.
Tehát szerintem 05.50-kor 36,5 lehetett volna a hőd, ha nem kelsz ki az ágyból pisilni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!