Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom este nem zuhanyzik, csak reggel. Helyes ez így?
Végülis ő tudja... én mindig csak este szoktam, mert reggel nincs is időm rá, és estére leszek mindig koszos...
Bár sztem este is fontos, mert izzadtan, büdösen, koszosan nem lehet jól aludni, de ha neki így tetszik, akkor helyes.:D
Én párom is ilyen, és én ezt nem tudom megérteni. Miért jó koszosan ágyba feküdni? Egész napi kosszal bebújni az amúgy tiszta ágyba... Aztán reggel letusolni, mikor a következő lépésnél szintén összekoszolódik... Nem értem, ebben mi a jó.
És nem tartom helyesnek... Az ember tisztán lefekszik aludni, éjjel mitől koszolódna be? Ha meg olyan (lányok esetében előfordul), akkor reggel is le lehet tusolni megint...
Amikor rászólok, h menjen el, elmegy, de ő nem azt szokta meg...
Viszont ha reggel elalszik véletlenül, vagy kifut az időből, akkor este megint lefekszik, de akkor már 2 napi kosszal?!
Múltkor is az volt, h reggel idejött hozzám, már fölöltözve, h neki nincs kedve letusolni. Mondom neki: de pedig tusolj le.
Erre ő: miért? Büdös vagyok? (hitte, h ő aztán nem :D)
Én: Igen, büdös vagy. (erre nem számított biztos), de elment tusolni...
Hát ennyit erről. (23/L)
szerintem amúgy nincs vele gond, de mondjuk úgy izzadtan én sem feküdnék az ágyba... főleg ugye nyáron.
De van, hogy olyan fáradt vagyok, vagy nincs kedvem és akkor reggelre halasztom.
Szerintem ha zavar, akkor beszéld meg vele, hogy néha, ha pl annyira izzadt mégis csak előbb kéne zuhizni, de szerintem amúgy ez nem gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!