Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom este nem zuhanyzik, csak reggel. Helyes ez így?
héééééé itt mindenki meztelenül járkál az utcán ?
a ruha rajtad van tehát elég nagy mocsokba kell létezned egész nap hogy te is koszos legyél a szó legszorosabb értelmében, ami koszosság rád-ragad egy nap az maximum az izzadságod...
egyén függő, és kár ezért valakire hümmögni, jó persze napi egyszer teljesen jó hogyha valaki lezuhanyzik, este azért jobb mert általában akkor van ideje az embernek...
Én meg olyan vagyok, hogy nem tudok tusolás nélkül nyugodtan aludni. Hiába alszom el olykor-olykor mégis ruhástul, pár óra alvás után, az éjszaka közepén fölébredek, és akkor kivánszorgok tusolni, és csak azután fekszem vissza. Viszont tudatosan sosem megyek az ágyba sem ruhástul, sem tusolás nélkül. Egyenesen viszolygok a gondolattól, hogy nekem föl kéne vennem a pizsamám "koszosan".
De nem vagyok tisztaságmániás, napjában csak egyszer tusolok: este. A fog- és arcmosás persze más tészta.
De a párom csak reggel tusol... Ha megkérem, esetleg este is...
Én szeretek lezuhanyozni, mielőtt munkába indulok.
Így jobb közérzettel indul a napom.
De ha mondjuk a barátnőmmel vagyok este, akkor este is beállok a víz alá...
25/F
Ez attól függ...A barátom délután szokott zuhanyozni mielőtt átjön hozzám aludni,ilyenkor nyilván nem fürdik mégegyszer este. Az viszont elég gáz,ha este hogy is mondjam,nem éppen frissen fekszik be melléd...
Szex előtt meg higiéniai okokból (húgyúti/hüvelyfertőzések) is tisztának kell lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!