Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Tudnatok segiteni, mert nem...

Tudnatok segiteni, mert nem ertem mi tortenik?

Figyelt kérdés

Megprobalom leirni, amit erzek. Eloljaroban: Pcos vagyok, 4 honapja szedem a mercket, tokeletesen visszaallt a ciklusom. Arra csak a nyakbol tudok kovetkeztetni, hogy van pé-m. Pont ma 2 hete voltam nodokinal az elozo ciklusom 22. vagy 23. napjan, nem emlekszem pontosan, hogy megnezzuk, van e valami peteeresre utalo jel, marmint hogy volt e vagy ilyesmi. Megallapitotta, amit eddig is tudtam ugye, hogy policisztasak a petefeszkeim, ez eddig ok, ilyen mar majus ota, amugy gondom nem volt vele, bar remenykedtem benne, hogy a gyogyszer meg a dieta hatasara "lassan kitisztul" megint. Mindegy. A lenyeg:

Okt. 2-an erkezett a (nem) vart mensim, epp mikorra a nyakbol szamoltam. Szokasos 6 nap mensi, majd olyan hetfo kedd korul neha elkezdtek neha enyhe mensis gorcseim lenni, es elkezdett fajni a jobb petefeszkem, de olyan intenziven, mintha valaki okollel akarna kifele bokszolni belole. Neha a balban is ezt erzem, de a jobb a dominansabb ebbol a szempontbol. Mostanra mar annyira kelletlen, ha csak hozzaerek ott kivulrol, szinte erzem. Ez most mi lehet?? Cisztam nem volt, hiszen azt latta volna a doki, leszamitva a tuszocisztakat ugye, de az fajna ennyire?? Vagy ilyen lenne az ovus fajdalom?? Eddig csak max. ilyen bizsergesfelet ereztem, mintha arammal csikiznenek, de ez most annal intenzivebb. A mensis gorcsok most ugy tunik megszuntek, amiben az a fura, hogy amugy se szoktak lenni soha, mensi alatt es elott se szerencsere, most meg nem sokkal utana??? Ez nagyon fura. Pisilni is gyakrabban jarok, felfazva nem vagyok, az tuti, mert nalam az nagyon durvan szokott jelentkezni, verrel meg minden. Lehet hogy petefeszekgyulladason van?? Dehat csak mondta volna a doki azt is nem? Vagy mi a tunete annak egyaltalan, es hogyan jelentkezik? Kicsit meg vagyok kavarodva, most kene lennie a pé-mnek lassan egyedul a tojcsis nyakban bizom mar csak, mert anelkul meg azt se tudom kiszamolni mikor kell megjonnie.

Bocs ha hosszu voltam, es koszi a valaszokat.

2012. okt. 11. 21:46
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Na, voltál dokinál?
2012. okt. 13. 09:38
 12/13 A kérdező kommentje:

Kedves erdeklodok, ma delutan ugy tunik eljutok a dokihoz, ugyhogy kiderul volt/van e baj. Bar mar elmult ugyhogy lehet megis ovu szeruseg volt, csak az a fura, hogy most meg tojcsis nyakom nem volt, vagyis valami volt, de nem ugy mint szokott, ugyhogy most azt se tudom mikor kene majd megjonnie :(

Na mindegy, majd meglatjuk..

2012. okt. 18. 12:24
 13/13 anonim ***** válasza:
Na, végülis mi volt?
2012. nov. 2. 16:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!