Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kaálisok tudnátok segíteni?...

Kaálisok tudnátok segíteni? (többi lent)

Figyelt kérdés
Úgy hallottam hogy Kováts Tímea elmegy tőlük! Tényleg igaz? Mikortól? Utána hova kerülök? Másik dokit kell választani vagy oda raknak ahol hely van? Kit ajánlanátok? Bocs a sok kérdésért csak nála lenne nyáron a lombik és szeretném tudni hogy mi a helyzet! Köszönöm!
2012. ápr. 19. 07:14
 1/2 anonim ***** válasza:
Ezt én is csak hallomásból tudom. De ha tényleg elmegy tudom ajánlani Dr. Kovács Pétert! Jelenleg 6 hetes kismama vagyok az ő segítségével. Az első lombik volt. Sok sikert!
2012. ápr. 19. 08:19
 2/2 anonim ***** válasza:
Én is hallottam már!Ő mit mondott??Szerintem tőle kérdezd meg ki ajánl az ottaniak közül..Én mondjuk Dr. Krizsa Ferencet ajánlom!
2012. ápr. 19. 09:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!