Gizmooo kérdése:

Tudnátok segíteni?

Figyelt kérdés
A párommal szeretnénk kisbabát de nem akar összejönni és nem tudjuk h miért.10 hónapja próbálkozunk.Orvosnál még nem voltam.Tudnátok valamit ajánlani,ami segíthet abban, hogy gyorsan teherbe essek?
2012. jún. 5. 19:44
 1/7 anonim ***** válasza:

Első körben nem ártana egy kivizsgálás, hogy minden oké-e. A sikertelenségnek lehet oka akár egy banális hormongond, ait pár hónap alatt gyógyszerrel tökéletesen helyrehoznak, ezért lenne érdemes kivizsgáltatnod magad. És ha nálad minden oké, akkor a párodat is.

Ennél gyorsabban semmi nem fog segíteni.

2012. jún. 5. 19:48
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a segítséget :)
2012. jún. 5. 19:49
 3/7 anonim ***** válasza:
Persze, mindenképp menj orvoshoz.
2012. jún. 5. 20:27
 4/7 anonim ***** válasza:

Már mi is majdnem orvoshoz mentünk, nekünk a 11.hónapban jött össze :) 3 hónapig ittam cickafarkfű és palástfű teákat, a 3. teázós hónapban pozitívat teszteltem, pont ekkor akartam szünetet tartani a teázással :)

Hasonló jókat kívánok neked is! :))

2012. jún. 5. 20:29
 5/7 anonim ***** válasza:
én most kezdek bele a 11. hónapba és úgy mint az elöttem válaszoló elkeztem teázni :) tettem fel már kérdest a teával kapcsolatba és szinte mindenkinek 3. hónapba sikerűlt
2012. jún. 5. 21:39
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítségeket és az ötleteket :)
2012. jún. 6. 07:31
 7/7 anonim válasza:
Nekünk hónap összejött, bár a feleségem elég izgulós típus ezért elment orvoshoz aki felírt neki egy premens nevű gyógyszert. Szerintem nekünk ez segített!
2012. jún. 25. 16:35

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!