Nem tudom, hogy miért lehet ez. Tudnátok segíteni?
Most aztán tényleg nagyon megijedtem. A barátommal féléve vagyunk együtt,nincs is semmi probléma,én is szeretem és ő is engem,viszont egy dolog elkezdett aggasztani.
Körülbelül 2hete minden este hányingerem van,most pedig nagyon.A menzeszem nagyon változó..minden 2hónapban kimarad,mint például most is. Fogalmam sincs,hogy mi lehet a baj..A gyerekre mégcsak gondolni sem merek. Tudom,hogy a nőgyógyászt fogjátok ajánlani,csak kíváncsi vagyok a véleményetekre! Előre is köszönöm!
17/L
Nem írtad védekeztek-e. Vegyél 1 tesztet minden esetre, és igen, doki, mert ő tud segíteni a ciklusod rendezésébe is. Utána már nem kell ilyeneken aggódnod :)
21/L
Igen,mindig védekeztünk. Sose mertünk anélkül együtt lenni,meg hát felelőtlen dolog lett volna..mivel áprilisban is kimaradt,vettem egy tesztet,az negatív lett..Majd most is veszek,de hihetetlenül aggódok.:/
Köszönöm azért a választ(:
teszt
(hogy védekeztek? mert ezek szerint nem szedsz gyógyszert)
Szerintem nem vagy terhes, de persze nem vagyok orvos. Tényleg menj majd mindenképp orvoshoz. Én anno (1,5 éve) azért IS mentem, mert hol 28 hol 36 napos ciklusaim voltak, és egyre kevesebb volt a mensim. Azt hittem terhes vagyok.
Kaptam fog.gátlót és most napra pontos és semmi bajom.
21/l jó éjt! és ne agyalj!!!! :D
Ugyan ez van velem is. Már azon is gondolkodtam,hogy csak bebeszélem magamnak,és azért van hányingerem. Nagyon remélem,hogy nem vagyok terhes.Persze imádom a picurokat,de még tanulni akarok,előttem van az élet,és nem lenne jó,ha besikerülne egy gyerek.
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat,sikerült valamennyire megnyugodnom. A teljes nyugalom érdekében,tényleg minél hamarabb elmegyek egy nőgyógyászhoz!(:
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!