Ugye nem lehetsége, h. újra babát várjak?
Figyelt kérdés
3hós lesz a babám 20-án,szedem az azaliát de 2-szer volt már vérzésem,sztem pé-m is,mert úgy éreztem,párommal pár hete voltam először,tegnap nagyon émelyegtem az utcán,szédülök...pont mint kislányomnál.2012. okt. 11. 13:53
1/14 anonim válasza:
miért ne lenne lehetséges? Mensidnek mikor kell megjönnie?
3/14 anonim válasza:
Nagyon is lehetséges! Egy ismerősöm a kislánya születése után kb 2 hónappal lett terhes megint,nem vette észre mert azt hitte azért nem jön meg neki,mert szoptat,nagyot nézett mikor kb 5.hó környékén megmozdult valami a hasában!
4/14 anonim válasza:
Szerintem nem vagy az csak parázol mint én is mikor 3 hós volt a babám.
5/14 anonim válasza:
Szia!Nálam pont így volt.3 hónapos volt a babám.Volt vérzésem,meg minden.Fog.gátlót szedtem.Terhességi tüneteim is voltak és,igen újra teherbe estem.3 hetes a kisebb lányom,a nagy 1 lesz.Szóval lehetséges.
6/14 anonim válasza:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_..
nem voltam terhes Hála Istennek 4es voltam
7/14 A kérdező kommentje:
nem parázok,nem arról van szó,csak eddig mindig nagyon könnyen teherbe estem,van egy3éves lányom és most a pici 2hós,szinte azonnal(1-2)hó alatt összejöttek.először szept.19-23-ig véreztem,akkor mensis volt,most pedig pár napja.
2012. okt. 11. 15:20
8/14 nini24 válasza:
Nekem is ez volt! Szedtem ugyanúgy az azaliát, pedig már egyszer mensiztem! Akkor kezdtem össze vissza vérezgetni! Akkor mondjuk én már nem szoptattam! Erre a doki leszúrt,minek szedem még az azaliát, ha már nem szopizik a kicsi, attól vérzek hetente! De te gondolom szoptatsz még...
9/14 A kérdező kommentje:
igen szoptatok:)
2012. okt. 12. 08:02
10/14 anonim válasza:
tök mindegy, akkor is lehetsz terhes ha szoptatsz. A szoptatás nem fogamzásgátló eszköz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!