Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Menzesz elmaradt, testhőm nem...

Menzesz elmaradt, testhőm nem emelkedik, melleim érzékenyek, meddig várjak a teszttel és melyiket vegyem meg, amelyik valóban a legérzékenyebb a HCG-re?

Figyelt kérdés

3. napja késik, a teszt negatív lett (Lily teszt), testhőm 36-36,6 között van egész nap.

Ma hajnalban úgy keltem fel, hogy kettő perc múlva meg fog jönni.. ahogy felébredtem, után néhány percre rá se híre, se hamva a dolognak, azóta meg fél óránként olyan, mintha most jönne meg (fájdalom nélkül, a nemi szervnél érzem, mintha elöntene).

Nem rég zuhanyoztam, megnéztem magam. Fehér folyásom nincs, nyálkahártya rendben (menzesz előtt szokott lenni folyásom), vér nincs.

Tegnap is volt "mindjárt megjön érzésem".

Párommal két hónapja nem védekezünk.

Meddig várjak a teszttel, és milyen érzékenységűt vegyek? 12,5 mlU-st találtam a boltban, mikor érdemes elvégeznem? Valóban reggel, vagy már ma délután is neki eshetek a tesztnek?

Nagyon szeretnénk a babát, de már félek, hogy bemesélem magamnak a tüneteket...

Volt valaki, akinél indult ezekkel a tünetekkel terhesség?

#terhesség #menzesz elmaradt #menzesz késik
2012. okt. 9. 10:33
 1/5 anonim ***** válasza:
Hol méred a hőd? Mert ez babához alacsonynak tűnik.
2012. okt. 9. 11:08
 2/5 anonim ***** válasza:

Napközben ne mérj hőt, semmi értelme. Reggel, felkelés előtt, hüvelyben vagy végbélben öt percig.

A kérdésre a válasz pedig, igen, én is ugyanilyen "mindjárt megjön" érzéssel indultam 4 hetesen. Ha már késik, bármilyen teszt jó lesz, nem kell a legérzékenyebb. Akár délutáni pisiből is nézheted.

2012. okt. 9. 12:12
 3/5 A kérdező kommentje:

Köszi szépen. :)

Most a délutáni teszt negatív. Reggel újra próbálom.

Igen, napközben mértem. De akkor reggel fogom azt is.

Nagyon remélem, hogy pozitív lesz. :)

2012. okt. 9. 17:49
 4/5 A kérdező kommentje:
Hónaljnál mértem..
2012. okt. 9. 17:50
 5/5 A kérdező kommentje:

Negatív...

Sajna csak késett. :(

2012. okt. 14. 19:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!