Spirál után valóban nem lehet teherbe esni?
Figyelt kérdés
2012. júl. 27. 17:58
1/14 anonim válasza:
Akkor szerinted nem végleges megoldásként alkalmaznák???sőt h tudd,még spirál mellett is eshetsz teherbe...
2/14 A kérdező kommentje:
Én normális hangnembe tettem fel kérdésem,ilyen válaszokat is kérnék!!Köszönöm!!
2012. júl. 27. 18:27
3/14 anonim válasza:
ha leveszik és nem volt komplikáció, semmi baj vele, akkor teherbe eshetsz, természetesen.
4/14 anonim válasza:
sztem normálisan válaszoltam.nézd meg egy spirálnál a tájékoztatót.
5/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm 3as!!!Mit értesz komplikáció alatt?
2012. júl. 27. 19:04
6/14 anonim válasza:
Ez nem igaz. Biztosan előfordulhat ilyen eset is, de a spirál alapvetően nem steriziációs eszköz.
Én már ikerterhességet is láttam spirál MELLET.
7/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm utolsó!azért kérdeztem,mert nekem fél éve van spirálom,de még szeretnék egy manót:)
2012. júl. 27. 21:19
8/14 anonim válasza:
nekem már 11hónapja le lett véve és azóta sem sikerült :( állítólag elméletben nem okoz ilyen problémát a spirál, de a gyakorlatban pedig minden előfordulhat. Vizsgálat folyamatban - eddig minden oké (hormonok,pajzsmirigy)
9/14 A kérdező kommentje:
utolsó nagyon sajnálom!!!!!milyen spirálod volt?meddig volt fent?
2012. júl. 27. 22:49
10/14 anonim válasza:
Először silverlily majd goldlily. kb 6 és fél évig volt fent mikor úgy döntöttünk szeretnénk újra babát. Nem tuti még, hogy ettől van, de én nagyon úgy érzem :( Azért nem adom fel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!