Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Valóban a cickafarkfű segit a...

Valóban a cickafarkfű segit a teherbe esésnél?

Figyelt kérdés
azt olvastam h növeli a sárgatest hormont,segit a beágyazódásnál,erősiti a méhet.gondoltam kiprobálom,vesziteni nem vesztek vele.2 éve probálkozunk babával.kivizsgáláson is voltunk.volt laporoszkópiai vizsgálatom is,ahol kiderült h a bal petefészkem nincs kifejlődve.clostit is szedtem 2 hónapig.remélem ez beválik
2010. júl. 27. 11:29
 1/7 anonim ***** válasza:
Szia.Próbáld ki az aviva tornát.Sokaknak segített már. http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..
2010. júl. 27. 13:23
 2/7 A kérdező kommentje:
ott van egy link amit lekéne tölteni,de nem tudom,azt irja h lehet h törölve lett.
2010. júl. 27. 13:42
 3/7 anonim ***** válasza:
Szia ! A cickafark a petreérést segíti és a nyálkahártyára van jótékony hatással elso 2 hétbe kell inni peteérés utáni két hétbe pedig palástfure kell válltani az már segíti a beágyazódást és erositi a méhet. De mindkettot csak mértékkel ! Nekem a cickafark megzavarta az oramu pontossággal mukodo ciklusomat ! Viszont én voltam a hibás tobbszor ittam naponta belole és sok lehetett. Most akarom elkezdeni én is de csak 1-1 csészével nehogy megint úgy járjak mint anno.
2010. júl. 27. 13:59
 4/7 anonim válasza:
akkor ezek szerint mind kettőt kell inni?érdekes én azt olvastam róla h segiti a sárgatest hormon termelését.nem tudom én nem értek ezekhez.nem ittam ileneket.most 2. hónapja clostit szedtem.eddig sajnos nem jött össze a baba.most a ciklus második felében vagyok.és most kezdtem el.akkor igy nem fog használni?nincs semmi ráirva a használati utmutatóra.pár nap van a nem vártig.
2010. júl. 27. 14:04
 5/7 anonim ***** válasza:
Én amikor cickafarkot ittam majd ovu utántól palástfüvet, nem is mutatta az ovu teszt az ovumat, pedig addig egyértelmű és pontos ciklusom volt. volt egy másik lány akivel azidőben mindig eszmecsere volt, neki kitolta az ovuját. Következő hónap első felében én nem ittam a cickát hanem napi egy E vitamint szedtem és a ciklus második felében pozi ovu után elkezdtem a palástfüvet és abban a hónapban pozitívat teszteltem! De mindenkinek máshogy reagál a szervezete a teákra!
2010. júl. 27. 14:38
 6/7 A kérdező kommentje:
értem.tehát inkább palástfüvet igyak a cilus második felében.kb 4-5 nap van a nem vártig.mindegy már elkezdtem a cickát,addig iszom,ha megjön akkor a ciklus első felébe is folytatom.és a második felébe meg palástfüvet.remélem igy hatni fog.és a palástfű tea is igy müködik h le kell forrázni?
2010. júl. 27. 15:06
 7/7 anonim ***** válasza:
Én úgy csináltam a palástfüvet hogy 5 percig áztattam a teafüvet a teavízemben. Azt nem is szabad 5 percnél tovább mert májkárosító hatása lehet! Mielőbbi babásodást!
2010. júl. 27. 18:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!