Megnéznétek a tesztem? Vélemények? 10-es érzékenységű teszt.
2012. okt. 11. 12:49
11/26 anonim válasza:
első vagyok!
Én a helyedben most indulnék a dokihoz.
Nem ijesztgetés képen,de a vérzés-barnázás nem feltétlenül jó!
Progeszteron pótlásként utrogestan gyógyszert szoktak adni a 12.hétig!
12/26 anonim válasza:
Igen, még ha nem is rohansz a dokihoz, de legalább hívd fel a vérzés miatt! Ő majd megmondja mit tegyél.
És gratulálok, szerintem is pozi! :-)
13/26 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! mindenképp felfogom hívni. Nem szeretném elveszíteni, amikor már jó pár hónapja szeretnénk ha lenne kistesó. Nagyon remélem semmi baj sem lesz!!
2012. okt. 11. 13:27
14/26 A kérdező kommentje:
Még annyit szeretnék megkérdezni,hogy erős dohányos vagyok/voltam. 3napja letettem a cigit, mivel egyébként drága és káros is, és itt volt az a kétely, hogy mi van ha a baba összejött, így leraktam, viszont vettem elektromos cigit, és azt szívom. Ez ugye nem káros rá?
2012. okt. 11. 13:30
16/26 anonim válasza:
Az e-cigiben "csak" nikotin van, ami érszűkítő hatású, továbbá az oxigénszállítást akadályozza. Annyi a különbség, hogy a nikotin önmagában nem rakódik le, kiürül.
17/26 A kérdező kommentje:
Értem . Tehát ez is káros. Mert ha igen, akkor ezt is mindenképp letesztem. Nekem fontos a baba egészsége,a kisfiamnál is letettem.
2012. okt. 11. 13:48
18/26 anonim válasza:
Én már rég dokihoz mentem volna...A sötét folyás nem jó, nagyon nem normális.
Az e-cigiről meg annyit, hogy ugyanúgy nikotint tartalmaz, csak kevesebbet, és te szabályozod, hogy mennyit viszel be a szervezetedbe. Persze ha a patron benne nikotinmentes, akkor nem káros!
19/26 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hasznos volt! A helyzet az, hogy hívtam volna a nődokimat, viszont sajnos nem vette fel.
2012. okt. 11. 13:50
20/26 anonim válasza:
Az e- cigihez szeretnék hozzáfűzni, hogy sajnos az is káros, de inkább azt szívd mint a rendes cigit, mivel 10ed annyi káros anyag sincs benne mint egy égő cigiben. Nekem ezt orvos mondta. Persze minnél előbb tedd le azt is. :) És még egyszer Gratula.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!