Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Műszempilla, műköröm terhesen?

Műszempilla, műköröm terhesen?

Figyelt kérdés
Sok képet látok amikor lefényképezitek az első pozitív teszteredményt. Sok a műköröm. Én lenövesztettem már és a műszempillámat is, mert annak a ragasztójában ciánkáli méreg van. A szakmám műkörmös én mégis ellene vagyok. Nem vitafórumot akarok, csak az érdekelni, hogy ti nem aggódtok emiatt?
2012. okt. 9. 15:55
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
89%

Műszempillám nincs, csak műkörmöm, kb így néz ki (vagy talán még egy kicsit rövidebb:

[link]

Zselés, az égvilágon semmi káros dolog nem jut be vele sem a légutakba, sem a körmön keresztül (EÜ-s vagyok, sebész férjjel, belátnám, ha nem így lenne). A saját körmöm iszonyúan gyenge, lemezesen törik, ezért mindig tövig volt vágva, mert nagyon éles volt (akkor tetettem fel az első műkörmöt, amikor elkezdtem az egyetemet, mert átlyukasztotta a gumikesztyűt a sajátom). A műköröm viszont tompa, a saját körmöm sokkal veszélyesebb lenne mind rám, mind a babára nézve :)

2012. okt. 9. 20:12
 12/15 anonim ***** válasza:
89%
Úgy vagyok vele, hogy kompromisszumokat kell kötni. Én zselés műkörömmel élek, és a terhességem alatt sem váltam meg tőle, bár konkrétan műszempillám sem volt, és a hajam sem festettem, de úgy voltam vele, hogy nekem ennyi jár, hiszen fájt a derekam, fájt minden porcikám a végére, hadd érezzem már magam nőnek, mikor a tükörbe nézek. Tudom, apró dolog, lényegtelen, de aki több kiló plusszal, sajgó végtagokkal, izgő-mozgó babával a pocakban, fájdalmasra duzzadt cicikkel, és fájó derékkal a cipőfűzőjét sem tudja bekötni, az tudja jól, miről beszélek. Szükségünk van arra, hogy nők legyünk, annak lássuk magunkat, és egyéni, hogy ki mitől érzi még inkább nőnek magát. Én pl. a műkörmeimtől. Diszkrétek, nem feltűnőek, szeretem őket. Jobb, mint amikor valaki állandóan botoxolni jár.
2012. okt. 9. 22:16
 13/15 anonim ***** válasza:

pont most rakott fel az egyik leendöbeli anyuka egy képet a tesztjéröl... nem szép látvány...

[link]

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..

de a tiéd kedves 11-es válaszoló nagyon szép és diszkrét!

Ezt nem is nevezném mükörömnek,ha nemtudnám... :D

2012. okt. 9. 23:47
 14/15 anonim ***** válasza:
79%

Sziasztok.Hát látom vannak durcásak és kipihentek is. Én is sokat agyaltam már a témán jó hogy felraktad a kérdést.

Mi is babát tervezünk elég régen, (1éve) és van műkörmöm.nem tudtam eldönteni hogy vajon baba szempontbol mit tegyek majd vele.Én arra jutottam, hogy :

-lehet hogy majd valaki megszól érte, de igenis ennyi jár nekem is, amitől kicsit nőcisebbenk érzem magam. Azért mert anyukák leszünk nem kell elhanyagolni magunkat. És ha ettől még jobb is a közérzetem/önbizalmam mért ne!?

- a másik viszont hogy nem lesz ilyen hosszú, mert elég nehezen boldogulnék az apró gombokkal meg minden. Nekem most zselés van a sajátomon, mert szintén lapokban töredezik a körmöm, igy én is veszélytelenebbnek tartom műkörömmel. De rövidebbekre csináltatom majd. Kb mint a ..11es azthiszem. Most egy kicsit hosszabb, de nem sokáig remélem.

Mondjuk nekem a kissé kerekebb majdnem hegyes fazon van, de szerettem a kockát is.:)

Ja és én nem érzek semmit amikor csinálják, csak a fényzselé illatát.Viszont aki csinálja az a sok lereszelt mükörömpor......tuti nem egészséges.

2012. okt. 10. 10:10
 15/15 anonim ***** válasza:

Nekem műszempillám van,sorosat rakok fel minden nap,gumi alapú ragasztóval és meg van 5 perc alatt.A körmeim nagyok,de csak a terhességnek köszönhetem,ugyanis nagyon szépen megerősödtek és végre megtudtam növeszteni :)A körömrágásról is leszoktam többek közt.

21hkm

2012. okt. 10. 10:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!