Valamilyen könyvet ajánlanátok olyannak, akinek több vetélése volt?
Figyelt kérdés
Van egy barátnőm, akinek kétszer volt vetélése, szeretném kicsit biztatni, csak elég nehéz. Van olyan könyv (lélektani dolgokkal foglalkozó vagy bármi ami segíthet ezt feldolgozni) ami támogatást nyújtott valakinek?2012. okt. 8. 20:37
1/3 anonim válasza:
Singer Magdolnának van egy könyve,amiben olyan nőkkel beszélget,akik abortuszon estek át,elvetéltek,vagy halva született a babájuk. A címe sajnos nem jut eszembe,de a szerző alapján biztos megtaláljátok.
2/3 anonim válasza:
Megkerestem a címét neked: Asszonyok álmában síró babák. Barátnőmnek segített,ő a 38. héten veszítette el a babáját.
3/3 anonim válasza:
Dr Lux Elvira:Anyának születtem?
Nagyon elgondolkoztató,a terhesség,vetélések lélektani megközelítése.
(én is két vetélés után vettem meg)
M.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!