Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ajánlanátok 16 hónaposomnak...

Ajánlanátok 16 hónaposomnak valamilyen baba motort? (magassággal)

Figyelt kérdés

Már szépen önállóan jár (egy hónapja kezdett önállóan járni). egy hónapja 81cm és 10900g volt.

a kutyusos motort nézve az talán már kicsi neki. Tescoban néztünk valami 4-es motort 2 éves kortól ami nagyságra mondhatni jó neki.

Babátoknak milyen motorja van? Mekkora a babátok és milyen magasan van azon az ülés? Karácsonyra vennénk neki valamit hogy a házban megtanulja hajtani mire tavasz lesz :)

köszi a segítséget :)

2011. dec. 3. 14:54
 1/8 anonim ***** válasza:

2 éves fiamnak 1-es motorja van, már több mint egy éve nyúzza, lassan lecseréljük egy nagyobbra, 88cm magas a fiam.

szerint 16 hónaposnak baromi nagy lenne a 4es, nem is biztonságos

2011. dec. 3. 14:55
 2/8 A kérdező kommentje:

köszi. ez a 4-es kisebb mint a többi 4-es. legalábbis kétféle moci volt. ennek a hátsó kerekei kisebbek. Ezért kellene segítség mert nem vagyunk járatosak benne. azt mondták a kutyusos (talán a Plútós) már kicsi lenne neki.

ami neked van megtudnád mérni milyen magasan van az ülőfelülete?

2011. dec. 3. 14:58
 3/8 anonim ***** válasza:

Szia.

Én igazság szerint nem ajánlanék motort.Elég sok a baleset belőle.

Az én kislányom 3 évesen kicsit gyorsabban ment vele orra bukott szétnyílt az álla,varták neki.A szomszéd kislánynak a homlokát varrták miatta a szembe szomszéd kisfiúnak meg a térdét varraták.Mi is eldobtuk a miénket és a kisfiamnak egy kicsit zsebbe nyúlósabb,de mindenképp biztonságosabb autót vettünk.Az is ugyan olyan mint a kismotor csak 4 kere van és egy bukásgátló hátul.

2011. dec. 3. 14:58
 4/8 A kérdező kommentje:

húh, nem semmi ezek a balesetek :(

a tietek milyen fajta? tudnál képet mutatni? néztem elől is kétkerekűt, de azt mondták azt nehezebb hajtani. köszi

2011. dec. 3. 15:04
 5/8 anonim ***** válasza:
szia a kisfiam most 16 hónapos mult, 14 hónapos kora ota tud menni, vettem neki egy motort, én hülye persze nagyot 4-s méretüt. nem tud vele mit kezdeni, néha ráültetem és tolom,alig ér le a lába pedig magas nagy baba, most vettem neki egy nyuszi motort, ami 22 cm ülöfelületü, lehet azt mondják kicsi lesz de ezzellegalább remélem tud menni majd a lakásban:) mégegy 3-s méretüt nem veszek 3400 ft-t, mert tavaszal meg jo lesz a 4-s amit felvittem a padlásra:) a nyuszit hasznéálta vettem, már nagyon várom hogy ideérjen:)
2011. dec. 3. 15:05
 6/8 A kérdező kommentje:
akkor érdemes lenne nekem is Plútosat venni neki?
2011. dec. 3. 15:07
 7/8 A kérdező kommentje:

[link]

esetleg ilyen négykerekűt?

2011. dec. 3. 15:16
 8/8 A kérdező kommentje:
esetleg még valaki?
2011. dec. 3. 22:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!