Ajánlanátok 16 hónaposomnak valamilyen baba motort? (magassággal)
Már szépen önállóan jár (egy hónapja kezdett önállóan járni). egy hónapja 81cm és 10900g volt.
a kutyusos motort nézve az talán már kicsi neki. Tescoban néztünk valami 4-es motort 2 éves kortól ami nagyságra mondhatni jó neki.
Babátoknak milyen motorja van? Mekkora a babátok és milyen magasan van azon az ülés? Karácsonyra vennénk neki valamit hogy a házban megtanulja hajtani mire tavasz lesz :)
köszi a segítséget :)
2 éves fiamnak 1-es motorja van, már több mint egy éve nyúzza, lassan lecseréljük egy nagyobbra, 88cm magas a fiam.
szerint 16 hónaposnak baromi nagy lenne a 4es, nem is biztonságos
köszi. ez a 4-es kisebb mint a többi 4-es. legalábbis kétféle moci volt. ennek a hátsó kerekei kisebbek. Ezért kellene segítség mert nem vagyunk járatosak benne. azt mondták a kutyusos (talán a Plútós) már kicsi lenne neki.
ami neked van megtudnád mérni milyen magasan van az ülőfelülete?
Szia.
Én igazság szerint nem ajánlanék motort.Elég sok a baleset belőle.
Az én kislányom 3 évesen kicsit gyorsabban ment vele orra bukott szétnyílt az álla,varták neki.A szomszéd kislánynak a homlokát varrták miatta a szembe szomszéd kisfiúnak meg a térdét varraták.Mi is eldobtuk a miénket és a kisfiamnak egy kicsit zsebbe nyúlósabb,de mindenképp biztonságosabb autót vettünk.Az is ugyan olyan mint a kismotor csak 4 kere van és egy bukásgátló hátul.
húh, nem semmi ezek a balesetek :(
a tietek milyen fajta? tudnál képet mutatni? néztem elől is kétkerekűt, de azt mondták azt nehezebb hajtani. köszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!