Jó lesz a baba márkájú tusfürdő 7 hónaposomnak?
Figyelt kérdés
2011. febr. 5. 14:40
1/7 anonim válasza:
én nem fürdetném azzal,az nem kimondottan babáknak való.ha az ára miatt vennél ilyet,akkor inkább vegyél dm saját márkás babáknak való fürdetőt,az még olcsóbb is a baba tusfürdőnél,ami tele van szappannal
2/7 A kérdező kommentje:
Azért fürdetném azzal mert a bőre csak a fürdetőktől szárad ki és már több fajtát kipróbáltunk.
2011. febr. 5. 15:00
4/7 anonim válasza:
Gabi nem vált be? Egyébként a gyógyszertári is tökéletes!
5/7 anonim válasza:
én a baba tusfürdőt használom már kb 6 hos kora ota és semmi gond nincs vele!!! én csak ajánlani tudom!!
6/7 A kérdező kommentje:
gabit próbáltuk,száraz lett tőle a bőre.
2011. febr. 6. 18:33
7/7 anonim válasza:
Én együtt fürdök a 14 hónaposommal, így van, hogy az enyémmel gyonrsan lemosdatom. Semmi gond nincs vele. Ugyan azok vannak benne mint a gyerektusfürdőkben. Kivéve néhány hozzádott hidratálót. Megveszem a babáknak valót ha úgy van, de nem kapok szívrohamot, ha elfogy és elfelejtek venni másikat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!