Ajánlanátok valamilyen babakocsit? 10 hónapos kislánynak kellene.
Babakocsit keresek. A szempont ami szerint kellene a következők:
- viszonylag nagy kosara legyen
- kupolán tárolózseb
- elférjen egy kisebb autó
csomagtartójában
- közel vizszintesig dönthető
- lábzsák, esővédő jó ha van, de nem feltétel
- állíthat lábtartó
- ne legyen drágább 40ezernél.
nekünk Britax B-mobil van, ebben a lábtartó csak kicsit feljebb nyomható de nem állítható. és kicsit többe kerül.
elég nagy a kosara, van rajta felül zseb, 8 kiló mindössze, habár lapra csukható de kicsire, vizszintesig dönthetö.
én nagyon szeretem egykézzel kormányozható, és mindenhol jól megy, kicsit ráznak az apró kerekek, de városban, útpatkáról fel-le, erdöben, homokban tengerparton is funkcionált.
labzsákot mi másmilyet vettünk hozzá.
én végig néztem ezer kocsit, de általában 9 kiló körüliek, vagy az anyaga volt nagyon kaka, vagy nem dönthetö, vagy kétkaros és nehezen irányítható. meg nekem az sem tetszik, mert nehéz macskakövön tolni, amelyiknek dupla kiskerekei vannak.
Egyedül a nagy kosár hiányzik, de azért nem olyan pici:
Espiro Magic 4!
Annyi, hogy esővédőt én külön vettem hozzá.
utolsó köszi a linket.
Pont ilyen babakocsim van és ehelyett szeretnék másikat, mert egyszerűen utálom. Gyűlölöm, hogy a kerekeibe minden kavics belemegy és azt is, hogy a kosarához nem lehet hozzáférni.. Pedig sokan dícsérik, de nekem nem jött be :-(
kedves első a brendonban 62000 ft akkor ezen az oldalon mitől 28000 ?
elsö vagyok
amit betettél linket nagyon vigyázz ez valami átverés.
a felsö kép az maga a britax B-mobil ez tutkó, nekünk is ilyen van kékben.
de az alsó 3 képesn egy teljesen más babakocsi van, nézd meg jobban a két képet, föleg a váz alsó részénél látszik. az ülés nem leszedhetö (vagy is ha nagyon akarod lelehet, de benne marad a háttámla így enm lehet gépben mosni), habár van hozzá babahorodzó adapter de azt így teszed fel, így az ülés és a babahordozó is egyben ott van (megnéztem a hivatalos oldalt lehetne külön is de nem egy katt hanem macerásabb. és az egészet egyben csukod össze, nem kell levenni az ülést.
8 kiló a súlya, szóval ez valami mást akarnak eladni.
és habár nem vizszinteig de 175 fokig dönthetö. nem is értem miért ajánl valamit 0 hós kortól ha nem vizszintesig döntehtö.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!