Mit ajánlanátok külön a nőnek, külön a férfinak?
Felszabadult örömteli szerelmeskedést ajánlok, lehetőleg együtt ;o)
De tényleg, vitamintól még senki nem lett terhes. Ha egészségesek vagytok, jönni fog az a baba, ha meg nem érkezik, akkor kivizsgálásra lesz szükség, de azzal még bőven ráértek egy évig...
Én első körben elfelejteném a számolgatást, a méregetést, a gondolkozást meg mindent...
S amikor csak lehet együtt lennék a párommal.
Nekünk vitaminok és ovu számolgatás nélkül elsőre megfogant a kisbabánk. Amikor tehettük együtt voltunk, élveztük és ennyi. :)
Szóval először szerintem még nem kell bevetni technikákat és praktikát, csak legyetek együtt, középidőben főleg (de nem számolgatva pontosan).
Jó ha tudod, hogy ha megfogan a babád, akkor azonnal elszipkáz a szervezetedből mindent, amire szüksége van (egészen szülésig ez így is marad, sőt ha szoptatsz majd, akkor még tovább), így Neki mindent megadsz, a plusz vitamin szedése a te szervezeted vitaminállományát javítja "csak" fel.
Így bőven elég akkor szedni, ha van a kezedben egy + teszt.
Egyedül a folsavra mondják, hogy abból nincs elég, meg a megtapadáshoz lenne köze, ezt nem tudom, nekem 3 egészséges gyermekem született minden féle hókuszpókusz nélkül, és mindig akkor kezdtem vitamint szedni, amikor terhes lettem.
Szia!
Én pl. barátcserjét szedek a ciklusom első felében,a másodikban meg napi 1-2x iszom a palástfű teát (3kk,leforrázni vízzel és utána semmi fémmel nem érintkezhet)
A párom Folsavat, C és E vitamint szedetek,azt mondják ezek kellenek a férfinak. (tabletta napi 1x és van olyan komplex amibe folsav,b6 b12 c és e vitamin van)
Egyébként meg e mellett úgy a ciklusod 10-11. napjától 24 óránként érdemes együtt lennetek legalább 1-1,5 héten keresztül. Aktus után 20-30 percig vízszintesen feküdni,utána nem javasolt a tisztálkodás,és kerülni kell neked is és a párodnak is a szinte "forró" vizet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!