Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ez tényleg így van? Próbálta...

Ez tényleg így van? Próbálta már valaki? Mi lett az eredmény?

Figyelt kérdés

"Czeizel Endre: Ha fiút akar valaki, akkor tüszőrepedéskor az Y-osok (fiú) érnek oda, de ezt kombinálni kell egy hüvelyöblítéssel, nevezetesen, hogy egy liter langyos vízbe egy evőkanál szódabikarbónát kell feloldani. A fürdőkád szélére helyezzünk el egy beöntő készüléket és végezzünk hüvelyöblítést. Jó mélyen be kell vezetni a fekete bevezető részét a hüvelybe és akkor már a fele befolyt. Ekkor a nő 5 percre szorítsa össze a két combját, hogy a hüvelybe álljon egy kicsit a folyadék. Ekkor megsavanyítjuk a hüvely vegyhatását. A férjnek pedig 30 perc alatt helyt kell állni.

- És ha rózsaszín ruhácskákat szeretnénk vásárolni?

Czeizel Endre: Akkor ugyanilyen hüvelyöblítést kell végezni, csak egy liter vízbe egy evőkanál 10%-os konyhai ecetet kell feloldani."

2012. okt. 8. 12:06
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Ok, akkor:

Nem tudni, így van-e, ezért sem próbáltam, eredményről sem tudok beszámolni...

Viszont van 3 gyönyörű lányom. :o)

2012. okt. 8. 12:49
 12/16 anonim ***** válasza:

Utolsó voltam,most olvasom a válaszod!Akkor egy véleményen vagyunk!:)

Sok sikert,és remélem hamarosan babázunk!:)

2012. okt. 8. 12:50
 13/16 A kérdező kommentje:

Bizony én is már arra vágyom, hogy a teszt kimutassa, hogy jön a baba! :) Hogy fiú vagy lány?! Mindegy, csak jönne már! :)

12-es Ti mióta próbálkoztok?

Köszönöm mindenkinek a hozzászólást eme tudományos témában! :)

2012. okt. 8. 12:58
 14/16 anonim ***** válasza:
Szerintem a mai világban az ember örüljön annak, ha egyáltalán sikerül egészséges babának életet adnia. A neme már csak részletkérdés. Persze, értem én, hogy vki lányt, vagy épp fiút szeretne, de szerintem örülj inkább annak, hogy természetes úton lehet gyereked és tégy meg minden tőled telhetőt azért, hogy egészséges legyen, s ne akadályozd a fogamzást ilyenféle módszerekkel. Ez az én véleményem. Úgyis olyan nemű lesz a gyerkőc, amilyennek azt az Úr eltervezte :)
2012. okt. 8. 13:00
 15/16 anonim ***** válasza:
Bocsi, kedves kérdező, most olvasom, hogy már te sem bánod a nemét :) Utolsó voltam.
2012. okt. 8. 13:01
 16/16 anonim ***** válasza:

12-es vagyok!Augusztus vége felé kezdtük el a baba projektet,most okt. 17-re nem várom!

Remélem nem is jön meg!:)

Szorítok magunknak!További szép napot!:)

2012. okt. 8. 17:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!