Ez tényleg így van? Próbálta már valaki? Mi lett az eredmény?
"Czeizel Endre: Ha fiút akar valaki, akkor tüszőrepedéskor az Y-osok (fiú) érnek oda, de ezt kombinálni kell egy hüvelyöblítéssel, nevezetesen, hogy egy liter langyos vízbe egy evőkanál szódabikarbónát kell feloldani. A fürdőkád szélére helyezzünk el egy beöntő készüléket és végezzünk hüvelyöblítést. Jó mélyen be kell vezetni a fekete bevezető részét a hüvelybe és akkor már a fele befolyt. Ekkor a nő 5 percre szorítsa össze a két combját, hogy a hüvelybe álljon egy kicsit a folyadék. Ekkor megsavanyítjuk a hüvely vegyhatását. A férjnek pedig 30 perc alatt helyt kell állni.
- És ha rózsaszín ruhácskákat szeretnénk vásárolni?
Czeizel Endre: Akkor ugyanilyen hüvelyöblítést kell végezni, csak egy liter vízbe egy evőkanál 10%-os konyhai ecetet kell feloldani."
Ok, akkor:
Nem tudni, így van-e, ezért sem próbáltam, eredményről sem tudok beszámolni...
Viszont van 3 gyönyörű lányom. :o)
Utolsó voltam,most olvasom a válaszod!Akkor egy véleményen vagyunk!:)
Sok sikert,és remélem hamarosan babázunk!:)
Bizony én is már arra vágyom, hogy a teszt kimutassa, hogy jön a baba! :) Hogy fiú vagy lány?! Mindegy, csak jönne már! :)
12-es Ti mióta próbálkoztok?
Köszönöm mindenkinek a hozzászólást eme tudományos témában! :)
12-es vagyok!Augusztus vége felé kezdtük el a baba projektet,most okt. 17-re nem várom!
Remélem nem is jön meg!:)
Szorítok magunknak!További szép napot!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!