Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ez tényleg így van? Próbálta...

Ez tényleg így van? Próbálta már valaki? Mi lett az eredmény?

Figyelt kérdés

"Czeizel Endre: Ha fiút akar valaki, akkor tüszőrepedéskor az Y-osok (fiú) érnek oda, de ezt kombinálni kell egy hüvelyöblítéssel, nevezetesen, hogy egy liter langyos vízbe egy evőkanál szódabikarbónát kell feloldani. A fürdőkád szélére helyezzünk el egy beöntő készüléket és végezzünk hüvelyöblítést. Jó mélyen be kell vezetni a fekete bevezető részét a hüvelybe és akkor már a fele befolyt. Ekkor a nő 5 percre szorítsa össze a két combját, hogy a hüvelybe álljon egy kicsit a folyadék. Ekkor megsavanyítjuk a hüvely vegyhatását. A férjnek pedig 30 perc alatt helyt kell állni.

- És ha rózsaszín ruhácskákat szeretnénk vásárolni?

Czeizel Endre: Akkor ugyanilyen hüvelyöblítést kell végezni, csak egy liter vízbe egy evőkanál 10%-os konyhai ecetet kell feloldani."

2012. okt. 8. 12:06
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Én enélkül is remekül tudok rózsaszín ruhát vásárolni.
2012. okt. 8. 12:08
 2/16 anonim ***** válasza:

Ne haragudj első, de jót mosolyogtam azon, amit írtál.

De csatlakozom, én is enélkül is jól tudok rózsazínűt vásárolni...sőt, kéket is....:D

2012. okt. 8. 12:23
 3/16 A kérdező kommentje:
Én akár zöldet is, de nem ez volt a kérdés...
2012. okt. 8. 12:27
 4/16 anonim ***** válasza:

:) Nem szoktam ilyen lenni egyébként, de ez most valahogy jött.

Válaszolva a kérdésedre is: Mi nem próbáltuk ezt a módszert, Czeizel felfedezése állítólag. Biztos valamennyire növelni lehet így az esélyeket, de nem hiszem, hogy sokkal.

Ha nem érzitek túl nagy plusz tehernek, akkor tehettek egy próbát. Meg még érdemes a megfelelő időponttal is operálni egy kicsit. (peteéréshez közel együtt lenni: kisfiú, peteérést 1-2 nappal megelőzően: kislány. Utóbbi egyébként bejött nekünk, de nem volt ez se tudatosan tervezve)

2012. okt. 8. 12:31
 5/16 anonim ***** válasza:

Anyósom annak idején eljárt Czeizel Endréhez, hogy a fia után lánya szülessen. Ő kiszámolta hogy mikor kell együtt lenni, anyósom olyankor mindig "hazarángatta" a férjét hogy most aztán szex van, és máskor meg nincs. A házassága ráment, de született még egy kisfiuk.

Igaz, azóta eltelt 25 év, de nem hiszem hogy feltalálták a bölcsek kövét.

2012. okt. 8. 12:32
 6/16 anonim ***** válasza:
Igen, Czeizelnek igaza van. Ez azon alapul, hogy y- kromoszómás spermium hamarabb elpusztul a savas környezetben mint az ellenállóbb x-kromoszómás. De az arányokra nagyon oda kell figyelni, mert ha túl savas akkor mindet elpusztítod, ha meg túl lúgos akkor meg könnyebben szedsz össze valamilyen fertőzést.
2012. okt. 8. 12:36
 7/16 anonim ***** válasza:

Hát ha nem voltam én se egyértelmű: megpróbálhatjátok, de felesleges. A természet már Czeizel előtt kitalálta ezt, peteérés környéke, meg utána 2-3 nappal, hüvelyöblítés, holdállás...szerintem ez mind humbuk. Vagyis dehogy! 50-50% h bejön. De egy próbát tehettek.

Mi nem csináltunk semmit, csak együttvoltunk , így tudok rószaszínt meg kéket is venni :)

2012. okt. 8. 12:37
 8/16 anonim ***** válasza:

Van egy orvos genetikus barátom. Bár ő DNS vizsgálattal foglalkozik, azt mondta erről, hogy a sok kutatás ellenére baromira keveset tudunk erről (is) még.

És valószínű a feltételezés, hogy a petesejt is "válogat", tehát hiába érkezik az Y kromoszómás előbb, vannak, akiknek csak lányai születnek (vagy fordítva).

Pl nekünk is. 3 lányunk van, és volt egy elhalt terhességem (amiről nem tudjuk a nemét). Anyámnak is két élő lánya és egy elhalt fiú terhessége.

Persze lehet, hogy az én példám csak véletlen egybeesések sorozata...

Szerintem az ember akkor vállaljon babát, ha szeretne még egy gyereket, vállalva hogy vagy fiú lesz vagy lány.

Tőlem is mindenki kérdezi, hogy, "na még egyet, hogy legyen egy fiú is?" Naná, és akkor lány lesz. :o)

Lehet hogy vállalunk még egyet, de ha nem tudnánk egy negyedik lánynak is ugyanannyira örülni, akkor megette a fene...

2012. okt. 8. 12:41
 9/16 A kérdező kommentje:

Nem szeretném kipróbálni ezt a módszert, csak kószálok a neten és erre akadtam és csak feltettem egymás után 3 egyszerű kérdést (Ez tényleg így van? Próbálta már valaki? Mi lett az eredmény?)!

Nagyon szeretnénk már babát a vőlegényemmel, de tök mindegy, hogy milyen nemű lesz! A lényeg, hogy egészséges legyen és ha majd jön a kistesó, hát akkor is teljesen mindegy, hogy ő milyen nemű lesz!

2012. okt. 8. 12:48
 10/16 anonim ***** válasza:

Szerintem az a sok nő aki babát szeretne,nem hiszem hogy kísérletezgetik,egyszerűen csak együtt vannak,és örül ha teherbe esik.Persze nem mondom,én is úgy voltam vele,hogy kisfiút szeretnék,de amióta,próbálkozunk,azon imádkozom,jelenjen meg a két csík,hogy fiú vagy lány tök mindegy,szeretni fogom ugyanúgy.

A természet majd elrendezi a dolgokat.

Ennek ellenére,lehet próbálkozni ezzel a módszerrel,de ha hosszú hónapokig nem jön össze a baba,ez a tortúra csak megöli a vágyat.

Azért sok sikert aki ezzel próbálkozik!

2012. okt. 8. 12:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!