Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hamarosan reszt fogok venni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hamarosan reszt fogok venni egy penisz novelo kuran. Pontosabban ezen:www.makeithuge.com. Esetleges mellekhatasok erkelnenek vagy hogy mi az eredmeny ha mar valaki probalta?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 26. 14:58
 1/7 anonim ***** válasza:
gondolom a mellékhatása a zsugorodás.
2010. ápr. 26. 15:01
 2/7 anonim ***** válasza:

szerintem csak a tárcád fogja bánni...

és nem lehet hogy nincs is szükséged erre? ha baj van a sexuális életedben akkor magadban kel keresni a bajt és nem magadon...

2010. ápr. 26. 15:06
 3/7 anonim ***** válasza:
58%
Ügyes trükk,de lerí,hogy reklámozol,te pöcccs..
2010. ápr. 26. 15:08
 4/7 anonim ***** válasza:
Szegényebb lettem 15 ronggyal.
2010. ápr. 26. 15:10
 5/7 A kérdező kommentje:
Nem reklamozom semmit,hanem kivancsi vagyok ra hogy mik az eredmenyek ha mar valaki esetleg probalta.
2010. ápr. 26. 15:10
 6/7 anonim ***** válasza:

A válasz megírásának időpontja: ma 15:10

Mármint rövidebb ? :D

2010. ápr. 26. 15:11
 7/7 anonim ***** válasza:

Azért, mielőtt belevágsz, olvasd ezt át:

[link]

Semmi közöm sincs hozzá, hogy mekkora van Neked, de ha eléred azt a méretet, ami a cikkben is szerepel, akkor szerintem ne vágj bele.

Lehet, hogy kapsz tényleg egy nagy szerszámot, de esetleg erekciós problémáid lesznek.

Egy urológussal vagy andrológussal mindenképpen konzultálj, ők tudják, mi az a méret, ahol már beavatkozás szükséges.

2010. ápr. 26. 15:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!