Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » ÉRDEKLŐDÉS! Tanácsok!?

Katika19 kérdése:

ÉRDEKLŐDÉS! Tanácsok!?

Figyelt kérdés

Van egy barátnőm,aki nem veszi komolyan ezt a témát,de szerintem meg komolyan kellene vennie!

Na arról van szó,hogy 25-27-30 naposak a ciklusai utoljára augusztus 31-én volt meg neki a menzesze azaz ma már 39-ik napon jár!Én szerintem TERHES!De ő meg viccnek veszi fel a barátja meg főleg!ha meg mondom,hogy vegyen tesztet akkor meg nem reagál semmit!Mert ha nem terhes akkor,meg más oka is lehet,hogy nem jött meg neki...szerintem egy tesztbe nem halna bele...szerintetek,hogyan segítsek neki?Tippek?Tanácsok?

2012. okt. 8. 09:39
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Es most komolyan kerdezem,hogy tolunk milyen "segitseget" varsz????

Nem ertem a kerdeset lenyeget...

Hogyan cipeld el a nogyogyszahoz?

Hogyan birod ra,hogy pisiljen a tesztere?

Ha terhes,hogyan szedd ki belole a gyereket?

vagy miiiii???

HA aug. 31-en volt utoljara mensije,akkor a terhesseg mar 9 hetes 5 napos...

valahogy igy nezhet ki :

[link]

Nem ertem mire varsz segitseget???

2012. okt. 8. 11:20
 12/21 anonim ***** válasza:

Most mivan olyankor,ha a teszt pozitivat mutat,avagy terhes...?

Akkor mit akarsz neki,segiteni?

Annyit,hogy megbeszeled vele,hogyha fel,akkor szivesen elkisered a nogyogyaszhoz....

Akkor latja,hogy mellette allsz,de ha az agyara mesz,akkor nemhiszem,hogy erre van szuksege most....csinalj tesztete,csinalj tesztet...blablabla.....

Valoszinu,ha terhes mar vannak neki terhessegi tunetei is,ami azert mar ennyi hetes terhesen biztosan van....

2012. okt. 8. 11:27
 13/21 A kérdező kommentje:
Nem,nem szeretnék az agyára menni!Csak én szerintem nekem több tapasztalatom van mint neki!Csak még iskolás legalább azt kijárhatta volna...és nem szeretném kiszedni belőle a babát..ha persze az az oka..csak aggódom nehogy más probléma miatt ne legyen meg neki.....
2012. okt. 8. 11:33
 14/21 anonim ***** válasza:

Hat ha terhes,es TE sokkal tapasztaltabb vagy,mar biztosan van gyereked is akkor,ha igy tudod,ki a tapasztaltabb...

akkor majd segitesz neki felnevelni...elvileg legjobb baratnod,unokatestvered,testvered.....akkor mi a problema?

Elvileg neked most az a bajod,hogy O nem megy el a nogyogyaszhoz,ugye??

Akkor viszont,mondd el neki,hogy ha nem megy el kivizsgalasokra,nagyon nagy a rizokoja,HA terhes,hogy beteg lesz a baba,mert nem veszik idobe eszre,stb....

ilyenkor mar reg vizsgalatok kezdodnek el,ha terhes....

2012. okt. 8. 11:42
 15/21 A kérdező kommentje:
Ma vettünk neki tesztet!majd Reggel kiderül végre hogy valójában terhes-e vagy sem!mert szerintem minden félekép el kell mennie orvoshoz!Valójában csak aggódom ,hogy ha nem terhes akkor valami más komolyabb oka van hogy nem jött meg neki..............Igen nekem van már babám és amikor itt van velem a tesom akkor észre veszem,hogy sok mindent nem úgy csinál ahogyan kéne pl. tisztába tenni se tudja de ezt úgye meg lehet tanulni..meg nem is az hogy sok mindent nem tud hanem,hogy a barátja mennyire fog vele foglalkozni...
2012. okt. 8. 22:34
 16/21 anonim ***** válasza:

nah :D hogy birtad vegre ravenni a tesztelesre? :D

kivancsi vagyok az eredmenyre,majd ird meg :D

2012. okt. 9. 08:47
 17/21 A kérdező kommentje:
Hát ő akart tesztet csinálni csak a barátja nem!De pozitív lett neki a teszt!25-re van időpontja a Nőgyógyászhoz!És megtartják mielőtt valaki kérdezné.... :)
2012. okt. 10. 14:22
 18/21 A kérdező kommentje:
terhességi kalkulátor szerint most 5 hetes terhes!de majd 25-én kiderül...
2012. okt. 10. 14:25
 19/21 anonim ***** válasza:
akkor öröm és bódottá :D
2012. okt. 10. 17:04
 20/21 A kérdező kommentje:
gondolom.....
2012. okt. 10. 17:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!