Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » ÉRDEKLŐDÉS! Tanácsok!?

Katika19 kérdése:

ÉRDEKLŐDÉS! Tanácsok!?

Figyelt kérdés

Van egy barátnőm,aki nem veszi komolyan ezt a témát,de szerintem meg komolyan kellene vennie!

Na arról van szó,hogy 25-27-30 naposak a ciklusai utoljára augusztus 31-én volt meg neki a menzesze azaz ma már 39-ik napon jár!Én szerintem TERHES!De ő meg viccnek veszi fel a barátja meg főleg!ha meg mondom,hogy vegyen tesztet akkor meg nem reagál semmit!Mert ha nem terhes akkor,meg más oka is lehet,hogy nem jött meg neki...szerintem egy tesztbe nem halna bele...szerintetek,hogyan segítsek neki?Tippek?Tanácsok?

2012. okt. 8. 09:39
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
60%

Szerintem ne avatkozz a dolgaikba!

MAr neharagudj,de neked semmi kozod hozza....

Ha nem jon meg neki,akkor O tudja,hogy mikor akar tesztelni,mikor megy orvoshoz,mindenkinek szive-joga eldonteni,es itt az interneten nemigazan ertem milyen segitseg kell.....

mit akarsz neki segiteni??"szerintem egy tesztbe nem halna bele...szerintetek,hogyan segítsek neki?"

2012. okt. 8. 09:43
 2/21 A kérdező kommentje:
Én nagyon szeretnék neki segíteni!Most 19 éves és még iskolába jár,ezért érdekel a sorsa!
2012. okt. 8. 09:43
 3/21 A kérdező kommentje:
Nem csak egy barátnő végül is hanem az unokatestvérem is csak az kifelejtettem!
2012. okt. 8. 09:44
 4/21 anonim ***** válasza:
Nem tartozik rad, de ha ennyire aggodsz, vegyél neki egy tesztet te
2012. okt. 8. 09:45
 5/21 anonim ***** válasza:

En azt elhiszem,hogy te a legjobbat akarod neki!

De a donteseibe senki nem tud beleavatkozni :s

Valoszinu,hogy akarta a babat...nem?

Szedett valami fog.gatlot. ,vagy gumi mellett lett terhes,ha terhes egyaltalan....

Itt nem tudsz igazabol sokat segiteni,ezert is irtam....

nem pisilhetsz ra helyette,nem vehetsz tesztet,ha o nem akarja,nem vetetheted el a bebit,ha o nem akarja...

es ha terhes akkor sem tudsz semmit csinalni!!!

2012. okt. 8. 09:46
 6/21 A kérdező kommentje:
Hát majdnem a testvérem akkor meg csak rám is rám tartozik!mert még a korához képest nagyon könnyűnek veszi a feladatott!
2012. okt. 8. 09:46
 7/21 A kérdező kommentje:
4 éve együtt vannak a barátjával és csak megszakítással védekezne!És hát a barátja az meg 29 éves..de nagyon őt se érdekli ez...
2012. okt. 8. 09:48
 8/21 A kérdező kommentje:
Engem végül is jobban az érdekelt volna,hogy miben tudnék segíteni,hogy 100%-ban úgy érezze,hogy én vele vagyok nem ellen!?És hogy esetleg milyen jó tanácsokkal láthatnám el....
2012. okt. 8. 10:00
 9/21 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehet, hogy ő már tudja az eredményt, csak nem akarja megosztani veled? Ne maceráld
2012. okt. 8. 10:05
 10/21 A kérdező kommentje:
Nem tudja!Mindennap találkozzunk nagyon szoros a kapcsolatunk!de ráveszem,hogy egy teszt nem a világ vége.....jobb tudni,mert Nőgyógyászhoz el kell mennie én szerintem....
2012. okt. 8. 10:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!