ÉRDEKLŐDÉS! Tanácsok!?
Van egy barátnőm,aki nem veszi komolyan ezt a témát,de szerintem meg komolyan kellene vennie!
Na arról van szó,hogy 25-27-30 naposak a ciklusai utoljára augusztus 31-én volt meg neki a menzesze azaz ma már 39-ik napon jár!Én szerintem TERHES!De ő meg viccnek veszi fel a barátja meg főleg!ha meg mondom,hogy vegyen tesztet akkor meg nem reagál semmit!Mert ha nem terhes akkor,meg más oka is lehet,hogy nem jött meg neki...szerintem egy tesztbe nem halna bele...szerintetek,hogyan segítsek neki?Tippek?Tanácsok?
Szerintem ne avatkozz a dolgaikba!
MAr neharagudj,de neked semmi kozod hozza....
Ha nem jon meg neki,akkor O tudja,hogy mikor akar tesztelni,mikor megy orvoshoz,mindenkinek szive-joga eldonteni,es itt az interneten nemigazan ertem milyen segitseg kell.....
mit akarsz neki segiteni??"szerintem egy tesztbe nem halna bele...szerintetek,hogyan segítsek neki?"
En azt elhiszem,hogy te a legjobbat akarod neki!
De a donteseibe senki nem tud beleavatkozni :s
Valoszinu,hogy akarta a babat...nem?
Szedett valami fog.gatlot. ,vagy gumi mellett lett terhes,ha terhes egyaltalan....
Itt nem tudsz igazabol sokat segiteni,ezert is irtam....
nem pisilhetsz ra helyette,nem vehetsz tesztet,ha o nem akarja,nem vetetheted el a bebit,ha o nem akarja...
es ha terhes akkor sem tudsz semmit csinalni!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!