Ki nem varja hogy megjojjon? Ez a masodik honap hogy probalkozunk nagyon izgulok 6an kellett volna megjojjon de meg nem merek tesztelni mult honapban is kesett par napot es mar azt hittem sikerult.
Figyelt kérdés
2012. okt. 8. 08:48
11/24 anonim válasza:
Tunetem semmi, csak olyan erzesem van, hogy ez is egy sikertelen honap :(
Nem teszteltel kerdezo?
12/24 A kérdező kommentje:
Meg nem merek :) de nagyon remenykedem
2012. okt. 9. 10:40
13/24 A kérdező kommentje:
Par perce teszteltem de nem jelent meg a csik csak nagyon halvanyan szinte nem is lehet latni, na majd meglatjuk mi lesz a napokban
2012. okt. 9. 16:19
14/24 anonim válasza:
A halvany csik is csik. ;)mivel a masodik csikocska csak a HCGre reagal. reggel probalj meg tesztelni akkor valoszinu erosebb lesz.drukkolok neked. :)
15/24 anonim válasza:
Mi ujsag kerdezo?Teszteltel mar?En nagyon drukkolok!en szombatra nem varom.
16/24 A kérdező kommentje:
A ma reggeli teszteles elmaradt holnap probalkozom megint remelem mar biztosabb eredmenyt mutat, koszi en is szurkolok neked
2012. okt. 10. 12:41
17/24 A kérdező kommentje:
Ma sem tudtam tesztelni, de tegnap parszor elkapott a rosszullet ha parfum illatot ereztem es ma meg nagyon erzekeny a mellem , ez mar lehet a terhesseg jele?
Nalatok valami valtozas?
2012. okt. 11. 08:03
18/24 TeLány válasza:
Sziasztok
Még mindig nem jött meg..sosem szokott késni..Néha fájdogál a hasam..Nem tudom.. a tesztek negatívak két napja...
19/24 A kérdező kommentje:
Ma reggel nagyon szep pozitiv lett a teszt, szoritok mindenkinek , nalatok van valami valtozas?
2012. okt. 13. 08:29
20/24 TeLány válasza:
Gratulálok...Nálam még mindig semmi...várok. Hétfőn tesztelek..remélem pozitívat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!